Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Történt már veled olyan ciki...

Történt már veled olyan ciki dolog, amit legszívesebben meg nem történtté tennél? / jöhetnek a történetek / :D

Figyelt kérdés

Van egy, amit nem tudok elfelejteni. Igaz nem volt olyan nagy cucc, de ma is elkap a röhögőgörcs, ha rá gondolok. Barátnőmmel és a bátyámmal mentünk hazafele, tavaly télen a buszon. Már elég sötét és késő volt, a buszon mégis sokan voltak. Csak állóhely volt, és rettenetesen unatkoztunk, mire a bátyámmal kitaláltuk, hogy rendezzünk egy " ki tud tovább kapaszkodás nélkül állni " versenyt. mindenki belement a játékba, de a busz első fékezésénél már elvesztettük az egyensúlyunkat. A bátyám meglökött engem, én meg a barátnőmet, aki még épphogy meg tudott állni. segond, megpróbáltuk újra. Már nem emlékszem tisztán, de én és a bnőm, elvesztettük az egyensúlyunkat. Én neki dőltem, neki pedig sikerült beesnie két öregasszony ölébe. Szegény ott hasalt a néniken, miközbe nem győzött bocsánatot kérni :D Még felállni is alig sikerült neki... xD a egész busz persze minket bámult, én meg alig bírtam visszatartani a röhögést.. persze leszálltunk a kövi megállónál... a két néni meglepett tekintete azóta se megy ki a fejemből xd

szerencsére velem, még nem történtek annyira kínos szituációk. bár egyszer lehánytam az egész folyosót ! nem látta senki, viszont én lelkiismeretes gyerekként igyekeztem a napközistanárhoz, hogy elmondjam neki mi történt. Az egészben az volt a legivccesebb hogy nem figyelt rám, és vagy 3 szor elismételtem, hogy lehánytam a folyosót, de nem hallotta meg. Mikor az egész osztály sétált arrafele persze megkérdezte kivolt.. De nem mondtam el mégegyszer :)

2010. ápr. 27. 18:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
96%
8.-ba utolsó tesiórán bekentük pillanatragasztóval az öltöző ajtaját. Minden tesi előtt beszólt a tanár, hogy gyerünk kifelé, hát e jelzett napon nem tudta elengedni a kilincset. A gondnokok úgy csavarozták le azt ajtóról, 45 percig futottunk utána, a tanár meg ordibált a kezére ragadt kilinccsel, hogy aki megáll az bukik tesiből. Utána az egész osztály az igazgató előtt sorakozott...:)
2010. ápr. 30. 22:11
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
juj :))))
2010. ápr. 30. 22:20
 13/17 anonim ***** válasza:
77%
én az utolsó 4 évem..
2010. ápr. 30. 23:51
 14/17 anonim ***** válasza:
49%
Ó, ennél sokkal-sokkal súlyosabb dolgok történtek velem, de esetleg pszichiáternek mernék beszélni róla, itt semiképp.
2010. máj. 1. 06:44
 15/17 A kérdező kommentje:

mindenkinek kosziii:D fel pontoztalak titeket.

utolsonak: megertem :|

2010. máj. 2. 12:16
 16/17 anonim ***** válasza:
66%
Jajj... Nagyon jók a sztorik!
2010. nov. 1. 09:40
 17/17 anonim ***** válasza:
meg 2.-ban elfelejtettem atvenni a cipom es papucsba mentem suliba, 4.-ben pedig ket gatyat szedtem ki a nadragombol(nem tom h hogy kerultek oda), de ezen inkabb csak rohogtunk annyira nem volt ciki
2020. dec. 22. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!