Történt már veled olyan ciki dolog, amit legszívesebben meg nem történtté tennél? / jöhetnek a történetek / :D
Van egy, amit nem tudok elfelejteni. Igaz nem volt olyan nagy cucc, de ma is elkap a röhögőgörcs, ha rá gondolok. Barátnőmmel és a bátyámmal mentünk hazafele, tavaly télen a buszon. Már elég sötét és késő volt, a buszon mégis sokan voltak. Csak állóhely volt, és rettenetesen unatkoztunk, mire a bátyámmal kitaláltuk, hogy rendezzünk egy " ki tud tovább kapaszkodás nélkül állni " versenyt. mindenki belement a játékba, de a busz első fékezésénél már elvesztettük az egyensúlyunkat. A bátyám meglökött engem, én meg a barátnőmet, aki még épphogy meg tudott állni. segond, megpróbáltuk újra. Már nem emlékszem tisztán, de én és a bnőm, elvesztettük az egyensúlyunkat. Én neki dőltem, neki pedig sikerült beesnie két öregasszony ölébe. Szegény ott hasalt a néniken, miközbe nem győzött bocsánatot kérni :D Még felállni is alig sikerült neki... xD a egész busz persze minket bámult, én meg alig bírtam visszatartani a röhögést.. persze leszálltunk a kövi megállónál... a két néni meglepett tekintete azóta se megy ki a fejemből xd
szerencsére velem, még nem történtek annyira kínos szituációk. bár egyszer lehánytam az egész folyosót ! nem látta senki, viszont én lelkiismeretes gyerekként igyekeztem a napközistanárhoz, hogy elmondjam neki mi történt. Az egészben az volt a legivccesebb hogy nem figyelt rám, és vagy 3 szor elismételtem, hogy lehánytam a folyosót, de nem hallotta meg. Mikor az egész osztály sétált arrafele persze megkérdezte kivolt.. De nem mondtam el mégegyszer :)
mindenkinek kosziii:D fel pontoztalak titeket.
utolsonak: megertem :|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!