Play áruházbol vissza lehet tériteni a játék árát?
Figyelt kérdés
Vettem egy játékot de meguntam meg amugyis sok helyet foglal vissza lehet kapni az árát? csak 3 napja vettem2016. nov. 1. 14:25
2/12 A kérdező kommentje:
Hát ennyire nem értek angolul
2016. nov. 1. 15:14
3/12 anonim válasza:
Azt a részt lefordítom neked, hogy 2 órán belül lehet visszakérni.
A többi szerintem nem lényeges.
4/12 2*Sü válasza:
Hát persze, hogy nem lehet visszakérni az árát. Játszottál vele. Sőt annyit, hogy meg is untad. Tehát amit a pénzedért cserébe kínáltak, azt megkaptad. Ez olyan, hogy tavasszal sem viszed vissza a boltba a télikabátot, hogy hát már nem annyira tetszik, meg jön a nyár, nem is használnád igazán, legyenek olyan kedvesek visszaadni az árát…
5/12 A kérdező kommentje:
Hát oké csak 3 napja vettem de akkor mindegy azért köszi
2016. nov. 1. 16:23
6/12 anonim válasza:
Ha bíróságon bebizonyítod hogy kényszer hatására cselekedtél, akkor megítélik neked az árát.
7/12 2*Sü válasza:
3 nap alatt meguntál egy játékot? Akkor mi motivált akkor, mikor megvetted?
8/12 anonim válasza:
letorlod es ha majd megint kell visszatelepited. mivel megvetted most mar ugyis korlatlanul telepitheted a telodra barmikor. am meg meg jo hogy nem adjak vissza az arat mindenki ezt csinalna ha lehetne ilyet
9/12 anonim válasza:
"Vettem egy játékot de meguntam "
Ha megunják a pénzed, visszakapod.
10/12 A kérdező kommentje:
Elvagytol?
2016. nov. 1. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!