Mi a vélemrnyetek az emagos online vásárlásról?
Figyelt kérdés
Hibátlanul kaptátok meg a csomagot?2016. okt. 30. 11:53
1/6 anonim válasza:
Igen! De nem túl olcsó! Bár ki lehet fogni jó dolgokat. De én pl tavaly vettem egy klímát. Hibátlanul megérkezett, működik meg minden, de a mai napig nem küldtek magyar nyelvű használati útmutatót, pedig többször is írtam nekik!
Lehet tudni, hogy mit akarsz venni?
2/6 A kérdező kommentje:
Laptopot szetetnék vásárolni l. Sajnos állandóanazzal a problémával találkozok hogy amelyik típust szeretném megvenni az nem található meg a műszaki-számítástechnikai boltokban, ezért gondoltam az online vásárlásra.
2016. okt. 30. 12:19
3/6 anonim válasza:
Előtte alaposan nézz meg mindent róla! Hogy azt kapd, amit szeretnél! De egyébként rendben kiküldik. Jól be van csomagolva és futár viszi. Gondolom Nézted már máshol is?
4/6 anonim válasza:
Én már vettem telót, laptopot, könyvet, tv-t Emagról. Eddig minden rendben történt, egy negatívum van az egésszel kapcsolatban hogy a MPL szállít egy ideje...és én rühellem a postát. Legtrehányabb csomagküldő.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2016. okt. 30. 14:27
6/6 anonim válasza:
Kisebb dolgokat vettem már, nem volt semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!