Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szoval az van hogy most...

Szoval az van hogy most vagyok 8. osztályos. és iskolát kel majd választanom? . Tobbi lent.

Figyelt kérdés
Nah szoval az van hogy most 8.osztályos vagyok és iskolát kell majd választani hogy hova akarok menni tovább tanulni....Nos gondolkozdtam tobb mindenen De én ugy dontottem hogy valami rendeszeti iskolába szeretnek tovabb tanulni csak az van hogy az osztályfőnökom aszt hajtogassa hogy ilyen atlagal nem vesznek fel hogy jobban kellene tanulni meg ilyesmit mondogat nekem...😞És hat most egemet az érdekelne hogy milyen átlaggal vesznek fel....???Am lány vagyok és aszt is le írhassátok..hogyha pl:van itt olyan aki rendészeti suliba keszul,vagy aki ott tanul hogy milyen??...meg hogy nehéz e a suli..???
2016. okt. 30. 11:32
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!