Mit érdemes venni ajándékba egy 15 éves lánynak?
Figyelt kérdés
Most lesz az unokatestvérem szülinapja, de nem tudom mit vegyek neki.
Minek örülne egy 15 éves?
2016. okt. 29. 09:41
2/5 A kérdező kommentje:
Wow. Micsoda humor 👏
2016. okt. 29. 09:46
4/5 Adaline23 válasza:
Visszagondolva az akkori önmagamra: imádtam naplót írni, esetleg valami szép kötésű napló (amiből visszaköszön az ő stílusa: színes, illatos, lakatos stb). De sok egyéb csajos dolog jó lehet: parfüm -egy jól betalált illat szerintem az egyik legjobb ajándék. (elcsalhatod pl. magadnak választani és akkor láthatod neki melyik tetszik). Karkötő -akár személyes felirattal. Könyv -asszem egy szerelmes regénnyel nem lehet mellé fogni ennyi idősen :D de bármi egyéb témájú is lehet, ami őt foglalkoztatja. Végül: ha nem tárgyat szeretnél -örök emlék ÉLMÉNYT adni.. Vidd el magaddal bowlingozni, mozizni, koncertre vagy esetleg a Sugar Shoppba, ami igazi "csajos mennyország" :) [link]
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget :)
2016. okt. 29. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!