Tb-támogatást szeretnék igényelni, feltétele az, hogy munkanélküli központba regisztrálva legyek?
Figyelt kérdés
Most járt le a gyesem,két kisgyerekkel vagyok egyedül,lett volna munka de nem tudtam elvállalni,mert nem lett volna aki vigyázzon a gyerekekre ha dolgozok.Nagyon mérges vagyok,miért nem segítik jobban az anyákat,hogy tudjank4-6 órába dolgozni,esélyem sincs találni,mert 8-órát nem tudok vállalni,ha meg beteg nem tudok megkérnie senkit,hogy vigyázzon rá ☹ .Szóval gondoltam,megigényelném ezt a támogatást,gondolom jar,gyermekvédelmisek vagyunk,csak nem tudom előtte be kellene mennem a munkaügyibe,sajnos onnan nem jár támogatás,és munkát ezen lehetőséggel élve soha nem tálaltam,ezért nem éreztem fontosnak,hogy most bemennyek,ha meghalják,hogy részmunka idős állást keresek,csak csóválják a fejüket.2016. okt. 27. 11:44
1/2 anonim válasza:
igen regisztralni kell magad. es kerned kell egy hatosagi igazolast ami igazolja hogy munkanelkuli lettel. aztan el kell vinned a hatosagi igazolast az onkormanyzathoz elmondod mit szeretnel. kitoltod a papirt amit adnak. aztan varni kell vagy megadjak vagy nem. levelben ertesitenek majd. altalaban ezt azert mindenkinek megadjak. en is lehet megigenylem ha tovabbra se lesz melom.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm 🙂
2016. okt. 27. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!