Hol találhatnám meg a 94 kérdéses személyiségtesztet, amit már eltávolítottak?
Nem az oldalt törölték hanem az oldalról a 94 kérdéses tesztet. Írd be a keresőbe hogy "94 kérdéses személyiségteszt" és az első találat.
Az oldalon ezt írják:
"Kaptunk egy felszólító levelet a CPP-től hogy a teszt az az ő tulajdonuk amiről nem tudtunk, ezért levettük."
Megnéztem a CPP oldalát (a vendégkönyvben linkelték a CPP oldalát) ami amúgy angol, de ott se volt semmi teszt. Bár nekem úgyis magyarul kéne.
Igazad van, csak reménykedtem...
Viszont ez a kijelentés "a teszt az az ő tulajdonuk amiről nem tudtunk" értelmét vesztette attól a perctől fogva, hogy a tesztet felrakták a saját oldalukra, hiszen Ők tudták a legjobban, hogy milyen forrásból származik. Ebből kifolyólag feltételezem, hogy a többi tesztet sem ők írták, akkor azok vajon miért maradhattak fent?
előző ne beszélj hülyeségeket ha nem tudsz semmit...
kérdező, add meg mikor volt még meg az oldal, és hogy hol volt elérhető (linket kérek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!