Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne ezen segíteni?...

Hogyan lehetne ezen segíteni? Hogyan lépjek túl? Hogyan ne gondoljak erre?

Figyelt kérdés
Anyukámék elváltam már régen de nem ez a baj hane, hogy anyának elég sok pasija volt már és most megint van egy de nekem nem annyira szimpatikus és anya rózsaszín ködbe úszkál és engem ez megvisel lehet az hogy nem foglalkozik velem ennyit mint amikor nem volt senkije de nem tudom nagyon "feldolgozni" ezt a pasit és egyfolytában eszembe jut ez az egész és zavar.. Hogy tudnám kitörölni a gondolataimból és leszarni?

2016. okt. 24. 20:53
 1/2 anonim válasza:

Attól függ, hogy a csávó személyében zavar, vagy csak mert anyukádnak van valakije. Ha személyében nem tetszik a csávó, azt anyukáddal meg kell beszélned, természetesen higgadtan, de nyilván az ő döntése, hogy együtt maradnak vagy nem. Te csak terelgetni tudod, mert feltételezem az a legfontosabb neked is, hogy anyukádnak jó legyen.

Ha csak az a baj, hogy van valakije és nem foglalkozik eleget veled, javaslom próbálj felnőni a feladathoz és fogadd el a helyzetet. Először is mert nem lóghatsz anyukád nyakán az életed végéig, másrészt az ő boldogságát kell szem előtt tartanod. Ha mindenképp szeretnél vele több időt tölteni, találj ki programokat, amire elhívhatod, vagy keresd a társaságát, amikor kettesben lehettek.

A lényeg, hogy meg kell értened, hogy neked bármennyire nem tetszik valami, legfeljebb csak beszélgethetsz vele erről és felhívhatod a figyelmét különböző dolgokra, ettől függetlenül az ő döntése lesz, hogy mi a folytatás.

2016. okt. 25. 18:01
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2016. okt. 28. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!