Cs:Go-ban hogyan tudnék eladni skint, úgy, hogy ne legyen rajta ÁFA?
Nem oldhatod meg, mivel ez egy zárt rendszer és az üzemeltető olyan díjszabást állapít meg, amilyet csak akar.
Az megpróbálhatod hogy valakivel elcseréled, és ő egy külső oldalról kifizeti pénzzel, tehát te csereajánlatként elküldöd a skint és cserébe nem kapsz semmit, majd ezek után a másik fél átutalja a pénzt érte.
De: ez a biztonságos rendszer megkerülése, bárki simán átverhet azzal hogy megkapja a skint és nem küld érte semmit, ráadásásula Valve nem kárpótol mert kijátszottad a rendszert és lopott skint soha nem állítanak vissza az eredeti tulajnak.
Tehát a te döntésed hogy legálisan eladod a cuccot és kapsz érte 25 eurót, vagy megpróbálod eladni a 30 eurót de lehet nem fizetik ki. Vagy 5 eurót vesztesz, vagy 30-at így.
Köszönöm a választ!... Amint ezt elolvastam, arra döbbentem rá, hogy ezen a nyáron elmúlt 2 éve, hogy használom ezt az oldalt... és ez benne lett a top 5 ben megfogalmazás, elmagyarázás, és minden aminek benne kell lennie...
Köszönöm! Arra jutottam, akiket ismerek a steamen azokkal személyesen oldom meg, pl. barátaomal, de nekik oda adom cserébe azt a százalékot, mert a barátaim... ha nem csak idegen és ott akarjuk megoldani, akkor nem adok + 5 eurót... (U.I.: Nagyon köszönöm ezt a választ, ezt a megfogalmazást :D, és még arra gondoltam talán, hogy az ilyen, g2a-s oldalakon lehet-e?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!