Valakinek ismerős ez a telefonszám? 06 20 983 5100
Nem először hív ez a szám, (szerencsémre?) eddig mindig úgy alakult, hogy nem tudtam felvenni.
A kártyán már nem volt pénz, ezért a vezetékesről hívtam vissza, de fura hangok voltak, senki nem szólt bele, bár a kapcsolat létrejött.
A Google-ban megnéztem, már mások is rákerestek, de én nem találtam választ.
Annyi minden szélhámosság van, remélem indokolatlanul izgatom magam.
Azt az egyet magyarazd meg, de halal komolyan: nincs penz a kartyadon, vadidegen telefonszam, fogalmad nincs ki hivhat rola. MINEK HIVOD VISSZA SAJAT KOLTSEGEDEN? Hatha fontos? Hatha nyertel valamit?
Tok komolyan kerdezem, mi forog ilyenkor az agyadban?!
Kedves Válaszolók!
Nem vagyok teljesen hülye, de különösebben dörzsölt sem.
A hívást azért nem fogadtam, mert a kádban ültem és nem volt velem a telefon.
Nem vagyok annyira fontos ember, hogy még a fürdőbe is magammal vigyem.
Egyébként minden hívást felveszek, kivéve, ahol nincs kijelezve a szám, vagy külföldi a hívó, mert nincs senkim országhatáron kívül, de ezek nagyon ritkák.
Pillanatnyilag egy építkezés közepén vagyunk, ami tőlünk 130 km-re zajlik, gyakran keresnek ilyen-olyan iparosok, szolgáltatók, építőanyagraktárak ismeretlen számról a munkálatokkal kapcsolatban.
Ezért, én ha valamiért akadályoztatva voltam, vissza szoktam hívni a számot és még idáig mindig volt értelme.
Bár kétségtelen, hogy ennek a költsége engem terhel, de az esetek zömében a bejövő hívás nekem fontos.
Nem vagyok már fiatal ember, a mobil csak arra kell, hogyha úton vagyok elérjenek, vagy én jelezzek valamit ha szükséges házon kívülről.
Egy feltöltés nekem van, hogy egy évig is kitart, mert általában a vezetékest használom.
No meg sok helyen kérnek mobilszámot ügyintézéskor.
Szóval, nem estem transzba, hogy esetleg nyertem valamit! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!