Vékony szülők, kövér gyerekek? (lent)
Figyelt kérdés
Nektek nem szoktak szólni (finoman), hogy ideje fogyókúrázni egy picit? Azért jutott eszembe, mert nálunk ilyen felállás volt, hogy én híztam picit, és a szüleim azonnal szóltak, hogy hahó híztál. Kövér szülőknél gondolom ez nem érvényes, hisz ott ez a 'megszokott'.2016. okt. 21. 15:14
1/2 anonim válasza:
Serdülő korban ne fogyókúrázz, csak figyelj oda arra, mit eszel (édességet, szemét ételt ki lehet hagyni, vagy csökkenteni).
2/2 A kérdező kommentje:
Már nem vagyok serdülő, a kérdésben azért áll gyerek, mert akárhány éves az ember akkor is a szülője gyereke marad, ezt máshogy nem tudtam megfogalmzni. :)
2016. okt. 22. 13:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!