Baj hogy ennyit hiányoztam?
Figyelt kérdés
Oktober van. Es már több mint 2 hetet hiányoztam..1 hetig beteg voltam. Többször csak nem mentem be olyan indokokal amit a szüleimnek mondtam hogy :a suliba matek versely van ezért nem kell bemenem,vagy elmegyek a "suliba" kozbe csak setalok azt azt elmondom h haza kültek stb. Ma perpillanat itthon fekszek
6:54 van és remélem h apám késön jönn haza ilyen 9kor..szerintetek baj h már ennyit hiányoztam 7.kes vagyok 14/L
2016. okt. 21. 06:55
1/4 anonim válasza:
Semmi baj nem lehet, amíg itt van Tesco, mindig is szükség lesz polcpakolóra meg bevásárló kocsi összegyűjtőre. Csak így tovább!
És Angliában még unikornis idomár is lehetsz!
2/4 anonim válasza:
MOST MÉG kijavíthatod ezt.
Szerezd meg az összes tananyagot, esetleg tanulj valakivel, ha magadtól nem megy.
3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon jó tanuló vagyok hozzá tenném,és mindent bepotolok.
2016. okt. 22. 08:33
4/4 anonim válasza:
Ha látszik rajtad, hogy mindent be akarsz pótolni, és nem hiányzol többet, akkor félévre elfelejtik az eddigieket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!