Ha én filmrendező, forgatókönyv írónak szeretnék tanúlni akkor melyik gimnáziumka kelle mennem?
100%-ban egyetértek az előttem szólóval. Nem tudom, miért lett lepontozva. Ja, hogy nem a kérdésre felel? Nem, de minek?
Filmet művelt emberek készítenek. Művelt ember pedig véletlenül sem ír olyant, hogy tanúlni, szentesem, s nem feledkezik meg az írásjelekről sem.
Ha traktorista akarna lenni - nem lebecsülve azt a mesterséget - nem érdekelnének ezek a hibák. De ő alkotó művész szeretne lenni.
Nagyobb hibának tartom ennél is, hogy ő maga nem tudja a választ. Nem is hiba a jó kifejezés.
Vannak mesterségek, amelyet akár 40 évesen is el lehet kezdeni tanulni, s még nyugdíjig dolgozhat is benne az ember.
A színház, film, orvoslás stb. nem ilyen.
Ebben az életkorban már a kérdezőnek kellene annyi ismeretanyaga, ami alapján maga is dönteni tud. Megvan az érdeklődése kisgyermekkora óta. Ez érdekli, ezzel foglalkozik. Ha van rá lehetősége, akkor elolvass a szaklapokat (ha a szülei nem tudják járatni, akkor könyvtárban is olvashatja, vagy interneten).
Ismeri a filmgyártás hőskorát, történetét, a nagy változásokat, jelenét.
Nem sorolom tovább, de sok apró jel mutat arra, hogy ezt csak úgy a semmiből kitalálta magának.
Nem egy szót írtál el, hanem végig rossz. Javítsam ki neked?
A választ egyébkánt úgy látom, megkaptad ugyanattól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!