Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha én filmrendező, forgatóköny...

Ha én filmrendező, forgatókönyv írónak szeretnék tanúlni akkor melyik gimnáziumka kelle mennem?

Figyelt kérdés
Ha én filmrendező, forgatókönyv írónak szeretnék tanúlni akkor melyik gimnáziumka kelle mennem? Nézegettem a Horváth Mihály gimnáziumot ami szentesen van, ( én szegedi vagyok) az irodalom dráma szak az inkább annak kell aki színésznek megy nem? Nem vagyok olyan hogy színészkedjek szégyenlős vagyok meg en túl komoly vagyok hozzá
2016. okt. 19. 22:17
 1/5 A kérdező kommentje:
A szentesi iskolaba van az irodalom dráma szak ***
2016. okt. 19. 22:19
 2/5 anonim ***** válasza:
49%
Felejtsd el! Oda nagyon jó helyesírás kell.
2016. okt. 19. 22:22
 3/5 anonim ***** válasza:
65%

100%-ban egyetértek az előttem szólóval. Nem tudom, miért lett lepontozva. Ja, hogy nem a kérdésre felel? Nem, de minek?

Filmet művelt emberek készítenek. Művelt ember pedig véletlenül sem ír olyant, hogy tanúlni, szentesem, s nem feledkezik meg az írásjelekről sem.

Ha traktorista akarna lenni - nem lebecsülve azt a mesterséget - nem érdekelnének ezek a hibák. De ő alkotó művész szeretne lenni.

Nagyobb hibának tartom ennél is, hogy ő maga nem tudja a választ. Nem is hiba a jó kifejezés.

Vannak mesterségek, amelyet akár 40 évesen is el lehet kezdeni tanulni, s még nyugdíjig dolgozhat is benne az ember.

A színház, film, orvoslás stb. nem ilyen.

Ebben az életkorban már a kérdezőnek kellene annyi ismeretanyaga, ami alapján maga is dönteni tud. Megvan az érdeklődése kisgyermekkora óta. Ez érdekli, ezzel foglalkozik. Ha van rá lehetősége, akkor elolvass a szaklapokat (ha a szülei nem tudják járatni, akkor könyvtárban is olvashatja, vagy interneten).

Ismeri a filmgyártás hőskorát, történetét, a nagy változásokat, jelenét.

Nem sorolom tovább, de sok apró jel mutat arra, hogy ezt csak úgy a semmiből kitalálta magának.

2016. okt. 20. 12:58
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem kell becsmérelni azt hogy, elírtam arra nem gondol a válaszóló hogy, véletlenül elirtam?Attól hogy most jól leszidtatok ugyan, úgy nézem a dolgokat . Ne hidd hogy, nincsenek céljaim és elképzeléseim
2016. okt. 27. 16:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem egy szót írtál el, hanem végig rossz. Javítsam ki neked?

A választ egyébkánt úgy látom, megkaptad ugyanattól.

2016. okt. 28. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!