Mit csináljak, hogy elmúljon a folytonos "zabálhatnékom"?
Figyelt kérdés
Valamiért mostanába folyton ennem kell. Nem vagyok éhes, de mégis késztetést érzek arra, hogy folyton egyek.
Már egy hónapja megy ez, és azóta 2 kilót is híztam. Félek, ha így folytatom nagyon meghízok.
Mit tegyek?
2016. okt. 12. 16:35
2/4 anonim válasza:
Nemed? Korod? Magasság? Jelenlegi súl?
Van egy tippem, hogy tini lány vagy, normál súly alatt... Szóval nem kell félned, jót tesz, ha nem úgy nézel ki mint egy fogpiszkáló.
3/4 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok (lány), 159 cm és (jelenleg) 50/51 kg
2016. okt. 12. 16:45
4/4 anonim válasza:
Dejó neked, hogy annyit ehetsz, ami beléd fér. Én is zabálnék, ha a hűtő tele volna felzabálható finomságokkal :) hát ki tudd ellenálni, amikor tudja ott a hűtőben a (kedvenced)
A kérdésedre: Alma,szotyi,mogyoró, rágó,nyalóka,tökmag,fogpiszkáló,tik-tak
Ezekkel helyettesítheted orális vágyad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!