Érdemes 2016 végén xbox 360-at vagy ps3-at venni? Elég jó címek vannak rá.
Az attól függ, mivel játszottál eddig, mik az igényeid. Nekem ha nem lenne, biztos vennék.
Vétek kihagyni:
-uncharted 2-3
-beyond two souls
-the last of us
-god of war 3+ascension.
-heavy rain (ha megy az angol)
akkor csapatok némi xboxos gamet is (bár nem tudom exkluzívak-e)
Life is Strange
Crysis 1-2-3
Forza 4, Horizon 1-2
Syndicate
Halo 1-2-3-4-Reach
A játékokat vizslasd át, főként az exkluzív címeket. Ahol több az érdekes, azt válaszd.
Nekem Xbox360-am van, de vennék PS3-at is, mert tetszenek a Sony játékai is :D
Single player inkább Sony, a multi meg az Xbox erőssége. The Last of Us, Uncharted, Heavy Rain, MGS4 és számtalan másik cím is (ez mind PS Exlusive) is inkább a történetre és kiváló játékmenetre épít, de sok multis cím is van rá természetesen, akár exclusive is (Killzone sorozat).
Ha single player experience a legfontosabb, akkor Sony. Ha a multiplayer, akkor Microsoft. De mindkettőnél vannak olyan címek, melyek miatt megéri őket megvenni. Én inkább PS3-al pártolok, mert az MGS4 és Uncharted csak azon van, melyek elképesztőek. De mondom, nem jársz rosszul egyikkel sem.
Amúgy kérdésre válaszolva, igen, megéri. Olcsó is. Én a jövőhéten veszek egy 360-at :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!