Pokerstarsnál egyszer már igazoltam magam. Számíthatok rá hogy ismét kell?
Figyelt kérdés
Megváltozott a lakhelyem, mikor jelentettem a starson a költözést az adataimat bekérték. Most egy nagyobb összeget szeretnék kifizetni paypalon keresztül. Egy kis részét kiküldték azonnal. A nagyobb részére várnom kell a biztonsági ellenőrzés miatt. Első kifizetésem, csak hobbi játékos vagyok. Számítsak rá hogy megint be kell küldenem az adataim, és ezzel tovább húzódik a kifizetés? Amilyen hirtelen jött a nyeremény olyan hirtelen lett rá szükségem is :)2016. okt. 11. 09:32
1/1 anonim válasza:
Nem hiszem, tőlem csak egyszer kértek igazolást és elég gyorsan kifizetnek, engem mindig 24 órán belül szoktak. Bár én skrillre kérem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!