Kihez/mihez tartozik ez a szám?
Figyelt kérdés
+36 1 234 7112
Kihez/mihez tartozik ez a telefonszám?
2016. okt. 10. 14:52
11/21 anonim válasza:
#10: Te az őskorból jöttél? MATÁV 2005 óta nincs!
12/21 bt555 válasza:
Engem többször hívott, majd lerakta egyből. Viszont egyik alkalommal nem szakította még és azt kérdezte,hogy somogy megyében laksz vagy valami ilyesmit és miután válaszoltam letette. Csak utána esett le mi van, ha valamit csinál, csinálni fog.
13/21 anonim válasza:
Engem most hívott. 2016.nov.4._16:48. Nem sokáig csörgetett, nem vettem fel.
15/21 Melinda1129 válasza:
Engem is hivogat. Tegnapelőtt 1X, nem vettem fel. Tegnap 2X egyszer kinyomtam másodszor nem vettem fel. Ma már 3X hívott, egyszer kinyomtam és nem vettem fel, mert mire felvettem volna abban a pillanatban ahogy megnyomtam, ő is kinyomta.
Tudja már valaki kié?
16/21 Das ist Fancs válasza:
Sziasztok!Engem is hivott ez a szam tegnap elott, felakartam venni, de egybol kinyomta. Ma is hivott, de nem vettem eszre. Az elobb pedig hanguzenetet kuldott, lehallgattam es eleg erdekes volt... nagyon rovid, valakik beszeltek es zaj volt, de semmit nem ertettem belole.
17/21 bigboy99341 válasza:
Engem ma 5x hivott, 6.ra felvettem, egy szep magyar szoval dicsertem az edesanyjat, erre egy no megszolal, hogy koszoni szepen. Mondom neki h egesz nap csorog a telefonom, errol a szamrol hivogat valaki, erre elkezdi h biztosan nem o volt es kinyomta. De mar nagyon idegesito.
18/21 zergee5 válasza:
Ez a telefon szám a CM Security oldalát adja meg. azt szeretnék hogy tölsd le a nem kívánt hívások funkcióit.
19/21 anonim válasza:
Engem is hívott ma kétszer, egyszer felvettem, szintén azonnal kinyomta. Lehet, hogy valami automata. Szerintem senki ne hívja vissza, nehogy leszedjen egy csomó pénzt a számláról. Én a Blacklist Plus nevű applikációval tiltólistára tettem a számot. Ez Androidra való, igen hasznos kis cucc. A hívó fél úgy hallja, hogy egyszer kicsörög, de itt nálam semmi nem történik, mert a program kinyomja a tiltó listán lévő számot és észre sem veszem, hogy hívott. Naplózásban vissza lehet nézni, hogy mikor milyen számokat blokkolt.
20/21 anonim válasza:
Rengetegen panaszkodnak erre a számra!
A telefontudakozó oldalán is:
Webáruházban adtam meg a tel.számomat, és azóta hívogat ez a szám.
Ti is valami online vásárlás alkalmával adtátok meg a számotokat és azóta hívogat? A fent említett linken is többen ezt mondták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!