Vajon ki győzne ha Luffy és Naruto harcolna?
Figyelt kérdés
A Narutot már végignéztem,a One Piecet még nem, de tervezem és nem tudom eldönteni melyik főszereplő az erősebb!:)2016. okt. 9. 19:38
2/10 anonim válasza:
Két univerzum, teljesen más szabályok.
3/10 anonim válasza:
Luffy párti vagyok de a kettőt szerintem se nagyon lehet összehasonlítani.
6/10 anonim válasza:
Natsu (fairy tail) mindegyiket legyőzné easyben XD De mondjuk naruto téppé verné szegény gyenge luffy-t:3
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2016. okt. 16. 18:07
8/10 gokuimre válasza:
hát mind kettö más világ de szerintem luffy nyerne ha nem lenne a naruto végén már songoku :D szerintem nagyon elbaszták a háborut de ött mondanám hm de nekem luffy 100 szor jobb karakter lett szerintem. nekem kedvenc karakterem lett :)
9/10 anonim válasza:
Luffy nem gyenge!!
De mivel teljesen más a kettö nem érdemes össze hasonlitani.
10/10 anonim válasza:
Én jelenleg Narutóra tippelek, mert nagyon fel op-zták a végére, de kitudja Luffy milyen erős lesz mikor véget ér az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!