Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen koporsót érdemes...

Kerdeznek17 kérdése:

Milyen koporsót érdemes csináltatni, hol válasszak sírhelyet?

Figyelt kérdés
Halálom előtt én szeretném kiválasztani hogy milyen koporsóm legyen. Olyat szeretnék venni, ami eláll és nem avul el akár 60 évig, mert nem tudhatom mikor halok meg. Milyen koporsót ajánlotok, illetve milyen helyet válasszak a temetőben? Ha lefoglalok egy helyet arra fizetni kell? A Temetkezési vállalkozón milyen szempontokat nézzek? És a sírkőre milyen alakzatot tegyek, ha nem vagyok vallásos? Valami mitológiai lényre gondoltam, szerintetek melyik a menő?
2016. okt. 9. 17:06
 1/2 anonim válasza:

Mire Te meghalsz, már nem lesz koporsós temetkezés.

Hamvasztás lesz, mert nem szennyezi a talajvizet, helytakarékos, jobban kíméli a környezetet.

2016. okt. 9. 17:14
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

"Olyat szeretnék venni, ami eláll és nem avul el akár 60 évig, mert nem tudhatom mikor halok meg."

Alumínium.

"Milyen koporsót ajánlotok"

Készíttes kereket, az egyedi!

"illetve milyen helyet válasszak a temetőben?"

Mindenképen árnyékosat! A napos helyeken nyáron átmelegszik a föld egészen a koporsókig, és az nem egészséges!

"Ha lefoglalok egy helyet arra fizetni kell?"

Naná, hiszen nem tudják másnak eladni. Viszont ha már megvetted, utána tehetsz ki valamilyen reklámtáblát vagy hirdetést, abból visszajön az ár egy része.

"A Temetkezési vállalkozón milyen szempontokat nézzek?"

Ha nő, akkor a melleit és a fenekét nézzed.

"És a sírkőre milyen alakzatot tegyek, ha nem vagyok vallásos? Valami mitológiai lényre gondoltam, szerintetek melyik a menő?"

Manapság a turul a menő, de hatvan év múlva előreláthatóan a cicás, pónis, unikornisos sírkövek lesznek a divatosak.

2016. okt. 9. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!