Mi legyen a hobbim?
Szeretnék valami hobbit bentre eddig sportoltam de már megfagyok kint :/ Imádok színészkedni de erre szerintem semmi lehetőségem mivel eléggé kövér vagyok.Szeretek varrni de a varrási tehetségem egy zokni megvarrása.A rajzolást már unom:/ Próbáltam írni is de az ilyen hol van ihlet hol nincs.Olvasni annyira nem szeretek. Szeintetek?
13L
Én életemben 2x ütöttem meg lányt, az is általános iskolás koromban volt, s míg élek, bánni fogom és szégyellem magam e-miatt, de ha most ott volnék és lány lennék, felpofoználak.
Mi ez a szöveg, hogy színészkedni imádsz, de nincs rá lehetőséged, mert kövér vagy? Úgy megcsaplak, mint a 220!!!
Tessék a színészkedéssel foglalkozni, a súlyod pedig ne zavarjon téged! Amúgy is, a kövéreknek mélyebb és szebb hangjuk van, esetleg énekléssel is foglalkozhatnál, ha már a színészkedést kedveled...
Szia! Esetleg sportolni? Írtad, hogy próbáltál írni, írni én is szoktam, eddig azt tapasztaltam, hogy csak akkor írj amikor van kedved hozzá, meg ötleted, de semmiképp ne add fel, ha szereted. :) 13/L
Amúgy, ha van kedved írj nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!