Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi legyen a hobbim?

Mi legyen a hobbim?

Figyelt kérdés

Szeretnék valami hobbit bentre eddig sportoltam de már megfagyok kint :/ Imádok színészkedni de erre szerintem semmi lehetőségem mivel eléggé kövér vagyok.Szeretek varrni de a varrási tehetségem egy zokni megvarrása.A rajzolást már unom:/ Próbáltam írni is de az ilyen hol van ihlet hol nincs.Olvasni annyira nem szeretek. Szeintetek?

13L

2016. okt. 8. 20:26
 1/3 anonim ***** válasza:
38%

Én életemben 2x ütöttem meg lányt, az is általános iskolás koromban volt, s míg élek, bánni fogom és szégyellem magam e-miatt, de ha most ott volnék és lány lennék, felpofoználak.

Mi ez a szöveg, hogy színészkedni imádsz, de nincs rá lehetőséged, mert kövér vagy? Úgy megcsaplak, mint a 220!!!

Tessék a színészkedéssel foglalkozni, a súlyod pedig ne zavarjon téged! Amúgy is, a kövéreknek mélyebb és szebb hangjuk van, esetleg énekléssel is foglalkozhatnál, ha már a színészkedést kedveled...

2016. okt. 8. 20:48
 2/3 A kérdező kommentje:
:'D Sajnos jó hanggal nem áldott meg az isten.De sajnos tudom hogy mindenhova a vékony szép arcú lányokat keresik :/
2016. okt. 8. 20:55
 3/3 anonim válasza:

Szia! Esetleg sportolni? Írtad, hogy próbáltál írni, írni én is szoktam, eddig azt tapasztaltam, hogy csak akkor írj amikor van kedved hozzá, meg ötleted, de semmiképp ne add fel, ha szereted. :) 13/L

Amúgy, ha van kedved írj nyugodtan.

2016. okt. 14. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!