Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit szúrtam el? Egyáltalán Én...

Mit szúrtam el? Egyáltalán Én tehetek róla?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A segítségeteket szertném kérni!

Úgy érzem elszúrom a baráti kapcsolataimat. Vagyis még kiépíteni sem tudom.

Az egész az általános iskolában kezdődött.Én és az osztálytársaim olyanok voltunk, mint egy nagy család.Csakhogy a szüleim kiszakítottak ebből a közösségből, és átkerültem egy másik iskolába, egy egészen más környéken, ami nagyon megviselt lelkileg(nem költözés, csak a rossz jegyeim miatt). Most kilencedikes vagyok, 5.félévben kerültemát ebbe az iskolába, azóta is ide járok. Az igazság az, hogy készülök innen elmenni, és ha minden jólmegy át is fognak venni. De nagy bánatom az, h mióta ide járok- vagy vegyük csak az utobbi 2 évemet itt- vannak napok, amikor nem is szól hozzám senki. Bunkók velem, tojnak rám. És nekem ez nagyon fáj. Mert szerintem alapvetően jó fejek lennének, hiszen egymással is azok.. Azért nem tenném magamat fekete bárány- kategóriába, hiszen Én is jófej vagyok, kedves, és ha éppen észrevesznek az iskolában és nem vesznek hülyére, akkor nevetnek a vicceimen, és olyankor nem is cikiznek. A kérdésem az lenne, hogy hogyan lehetne ezt állandósítani? Vagy legalább egy kicsit javítani a helyzeten? Nem szertnék úgy átmenni egy másik iskolába, hogy az a 4 év,amíg idejártam teljesen elvesszen, és azt gondolják h "még jó, hogy elment ez a hülye csaj, sose tudott barátkozni".. aztán pár év mulva "ki is volt Ő? "

Remélem érthető a kérdésem, és tudtok segíteni! Nagyon várom a válaszokat!

2010. ápr. 25. 11:49
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!