Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék műpókhálót...

Hogyan tudnék műpókhálót készíteni házilag?

Figyelt kérdés
A neten nem kaptam sehol, vagyis kaptam, csak az nem román oldal volt, és nekem olyan kellene, mivel Erdélyben lakom. A boltolba sem kaptam, úgyhogy arra gondoltam, hogy elkészíteném én magam. Ez lehetséges?

2016. okt. 8. 09:44
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Persze. Kell egy eredeti erdélyi műpók, berakod a sarokba, és megávrod, míg hálót sző.
2016. okt. 8. 09:48
 2/7 A kérdező kommentje:
Ennek most mi értelme volt? Segítséget kértem, nem szarkazmust.
2016. okt. 8. 10:41
 3/7 anonim ***** válasza:
És az eBay-ről senki nem szállít Romániába?
2016. okt. 8. 10:44
 4/7 anonim ***** válasza:

Ebay, aliexpress.

De házilag fehér fonalból lehet szőni esetleg. Bár az nem fog igazinak látszani hangulatcsinálásra viszont jó.

Esetleg vékonyra tépett vatta

2016. okt. 8. 13:48
 5/7 A kérdező kommentje:

Hát az Ebay-el az van, hogy nincs utánvét + biztos megvámolnák, és onnantól kezdve már bonyolult lenne, és az egész nem érné meg csak egy halloween-i buliért...:)

Köszönöm a normális válaszokat, biztos megpróbálom a fonalas dolgot! :)

2016. okt. 8. 22:31
 6/7 anonim válasza:
Én pont tegnap láttam egyet a youtube-on.Fekete fonalakat feszített ki, és elkezdte keresztbe körbetekerni é a végén mindig megcsavarta.Pókot is tett bele, de azt nem mutatta hogy kell csinálni.Én arra gondolok hogy vett két szürke golyót (gyapjú vagy ilyesmi) azokat összeragasztotta és gyöngyből szemeket csinált neki.A lábai zseníliadrótból készültek.De tudok még egy módot pók készítésre.Ha érdekel majd megírom,csak most mennem kell.Ja és bocsi ha zavarosan fogalmaztam, ha valamit nem értesz kérdezd meg.
2016. okt. 9. 08:28
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :) Fruzsi videójára gondolsz? Azt én is láttam azóta, és arra esett a választásom.
2016. okt. 14. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!