Van lehetőségem arra, h a nyáron antikváriumban dolgozzak, segítsek? [lent]
Figyelt kérdés
Tehát nyáron leszek 17 éves. Idáig még sosem voltam diákmunkán. Nagyon szeretem az antikváriumokat, és akár ingyen is vállalnék ott munkát. Ilyet lehet valahogyan? Mert nem csak, hogy tapasztalatszerzés lenne, de szerintem még jól is érezném ott magamat.
Köszönöm a válaszokat!
2010. ápr. 25. 10:34
1/2 anonim válasza:
hát, ezt csak úgy tudhatod meg, ha elmész abba az antikváriumba, ahol dolgozni szeretnél, és megkérdezed, hogy felvesznek e nyárra kisegítőt.
ha nemet mondanak, akkor előjössz azzal, hogy ingyen is vállalnád. ezesetben a tulajdonos h*lye, ha nem használja ki az ingyen munkaerőt :)
sok sikert!
2/2 A kérdező kommentje:
Oké, köszi :)
Csak arra gondoltam, hogy lehetséges olyan, hogy ingyér" dolgozom ott. Vagy az minek minősül? Hogy egész nap ott vagyok, mintha vásárló lennék? :D
2010. ápr. 25. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!