Az új kézbesítő nem kézbesíti ki a leveleket a megfelelő módon. Mit lehet tenni?
A X.kerületben lakunk egy társasházban.Az előző postás munkájával elégedettek voltunk a mostaniéval nem.Hónapok óta azaz az elejétől kezdve rendszeresen szét dobálja a leveleket(amik nem alá írósak),nagyon sokszor el sem jut hozzánk van hogy a másik postaládájába dobja van hogy a másik társasházba találjuk meg.
A problémát jeleztük személyesen szóban és írásban is majd e-mailben is kb.2,5 hete azóta sem válaszolnak.Más lakó is jelezte a problémát azzal kapcsolatban többet nem tudok.A közös képviselőnk aki ügyvéd személyesen bement négyszer is keresni a vezetőt,de azt állították,hogy nincs bent.
Egy kis ideig volt valami változás az utóbbi időben,de most megint nem kaptunk meg pár levelet.
Tarthatatlannak tartjuk ezt az állapotot.Ezért most írtam a postának megint egy levelet.A terv az,hogyha erre sem kapok választ akkor felhívom őket,hogy a vezetőt keresem,ha megtagadják tőlem is a lehetőséget akkor a fő postára megyek panaszt tenni.
A lakókat is bátorítom,hogy ők is tegyenek panaszt.
Valakinek van hasonló tapasztalata? Aki igen tudna segíteni,hogy mi lenne a leghatékonyabb? Úgy tűnik nagyon nem vesznek minket komolyan...
Köszönöm! :)
Szerinted ha én valamit nem jól csinálok és nálam panaszkodnak az segít?
A vezetőség felé kell panaszt tenni ahogyan előttem is írták.
Nekem olyan esetem volt, hogy a küldeményről (panelház) csak az értesítőt dobták be, holott otthon voltam.
Első esetnél szóltam a postásnak.
Másodiknál is, bár fontolgattam egy kissé föntébb célozni az ő szintjétől. A harmadiknál hivatalos panasz, lám, azóta a postás feljön lifttel az emeletre és kopog ha nem jó véletlenül a csengő.
Ugyanis a főnöke elmondta neki, hogy a kézbesítés kísérlete nem opcionális, hanem a munkaköri kötelessége, még akkor is ha nem is látja senki sem hogy megteszi vagy nem.
Nem a helyi postán kell reklamálni. Hanem sokkal feljebb. Azt is jelezni, hogy nem tudtátok a helyi posta főnökét elérni.
Ha nem működik, mehet a levél a Tékozló Homárhoz. Tuti reagálni fognak rá a "nagyfőnökök".
Utolso valaszolo:Koszonom.Elobb felhivom azert a fonokot hatha nekem sikerul,megvan a szama.:)Ha nem veszi fel,vagy nem jutok vele egyrol a kettore akkor az lesz most mar.Nem tudom mit kepzelnek magukrol.
Mi az a Tekozlo Homar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!