Hol lehet japán fiukat találni? (nem vagyok pesti) és vannak olyan MAGYAR oldalak ahol lehet chatelni vagy találni japán fiukat?
Figyelt kérdés
myvipen találgattam pár japán srácot de a barátaim meg azok akik szintén szeretik a japánokat azok azt mondják, hogy azok csak kamuk...2010. ápr. 25. 02:08
1/6 anonim válasza:
MO-n biztos nem fogsz, veled egy korú japán fiúkat találni. Még öregből se sztm. Inkább menj el japánba, ha ennyire ki vagy rájuk éhezve. :D
2/6 anonim válasza:
Nem biztos, hogy kamuk. Van pár japán ismerősöm nekem is vipen. Ha vannak róla képek és pár kommentelő akkor biztos h nem az. Amúgy attól függ hány éves vagy. Legtöbb a 17-21 vagy idősebbekből van.
3/6 anonim válasza:
Pesten van ilyen koreai suli ott teli vannak...
4/6 anonim válasza:
Nipppon Shoxx, Nippon Groove bulikban vannak szép számmal ;)
5/6 anonim válasza:
bővebb infó: www.soundofjapan.hu
előző voltam
6/6 anonim válasza:
2010-04-25 07:59 Ha vannak képek és kommentelő, akkor az még nem azt jelenti, hogy valódiak. Mennyi fake van már face-n is. Aki ismer pár zenekart, az könnyebben ki tudja szúrni az ilyeneket. Vannak Role-playerek is, akik eljátszanak valakit, bár ez szerintem ugyanaz mint a fake...De hogy ebben az országban hol lehet olyat találni, azt nem tudom. Egyet ismertem, ő nemrég visszament japánba, meg van egy japán-koreai aki tud magyarul is itt él, de ő nagyon csajozik és 1-2 hetes kapcsolatai vannak. Japán-magyarokat ismerek itt inkább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!