Nem tudom a számmal kibontani a napraforgómagot. Hogyan kell? Mert nagyon nehéz sehogy se sikerül
Figyelt kérdés
2016. okt. 5. 20:26
1/10 anonim válasza:
Két módszer: egyik a papagály, másik a cinke. Lesd el.
2/10 anonim válasza:
Papagáj, ugyebár, kedves Első...
Amúgy nekem is csak kézzel megy. Van ilyen. :D
3/10 anonim válasza:
Ne a száddal próbáld hanem a fogaddal.
5/10 A kérdező kommentje:
Gondoltam hogy foggal kell :) De úgyse megy.
2016. okt. 5. 20:35
6/10 A kérdező kommentje:
Foci meccsen hátha nem röhögnének ki
2016. okt. 5. 20:35
7/10 A kérdező kommentje:
Ezért szerintem vannak normális emberek.Vagyis én biztos nem röhögném ki az illetőt mert rendes vagyok.Szeretnék adományozni is 19 éves fiú vagyok
2016. okt. 5. 20:37
8/10 piriiiii válasza:
Fogd a magot a mutató és a hüvelykujjad közé úgy, hogy élével fölfelé legyen és harapj rá, de ne úgy, hogy ripityára törjön, csak annyira, hogy felhasadjon, ezt ki kell tapasztalni. Igazán nem egy bonyolult dolog...
9/10 anonim válasza:
ha ehhez neked leírás kell mert nem tudsz magadtól rájönni, akkor tuti biztos, hogy éhen döglenél egy lakatlan szigeten!
10/10 anonim válasza:
Lehet venni kibontott napraforgó magot is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!