Hogyan töröljem a vaterás fiókomat? SÜRGŐS!
Nem vagy őszinte. Másik lehetőség, nagyon tájékozatlan vagy. A 100 forintos ellenőrzés csak akkor kell, ha eladni akarsz, s vissza is kapod. Csak arra szolgál, hogy a számla beállításában ne legyen hiba. Se szándékos, se véletlen.
A Vatera maga biztonságos. Ha betartod a szabályokat, akkor nem lehet semmi gond.
Igen, eladni akartam... nem azzal van a baj, hogy át kellett küldenem a százast, jézus. Hanem hogy sok helyről hallottam, hogy azért kell fizetni, ha feltöltök valamit, és más ilyen oldalon is fent vannak acuccaim, és onnan se viszik. Nem véletlenül akarom őket eladni, de nem akarok azért plusz költséget, mert nem viszik el. Nem engedhetem meg eztmagamnak.
Amúgy meg elvileg két hónap mire letörli a fiókomat, de megindítottam a törlést.
2-es te valami vatera védő vagy?
Igaza van a kérdezőnek, jobb ha bele se fog vaterázásba.
Én apróbb pár száz forintos dolgokat akartam vaterán eladni. És KB 1000 forintért sikerült eladnom dolgokat.
A vatera kért tőlem 2700 forintot licit indításokért.
Tiszta haszon -1700 forint.
Kifizettem a vaterának amivel lehúzott, aztán szerettem volna törölni magam.
Erre kaptam egy emailt a vaterától, hogy nem áll módjukban törölni a fiókomat mert még van 9!!!! forint tartozásom amit nem számláztak ki.
Ehhez elég vastag bőr kell hogy legyen a pofájukon. 2700 forintot lehúztak róla a semmire, és aztán 9 forint tartozás miatt nem törölhetem a fiókom.
Kérdező menekülj a vateráról!
És ha ismerősöd szeretne vaterázni annak se tanácsold!
Nekem van ismerősöm akire 1000 forint tartozásért végrehajtót küldött a vatera.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!