Mi lehet ennek a következménye?
Figyelt kérdés
Az egyik haverom illegálisan letöltötte az office 365-öt, ráadásul egy programmal aktiválta is. Én mondtam neki, hogy lenyomozhatják vagy valami ha kiderül, de csak azt mondta, hogy ő már rengeteg dolgot töltött le illegálisan és még nem vitték el. Azért egy kicsit féltem a haverom... Ha egy embert rajtakapnak egy ilyen jellegű bűncselekményen akkor az illetőt mivel fogják megbüntetni?#börtön #program #Word #Excel #licensz #illegális #bűncselekmény #kalózkodás #pénzbírság #Office 365
2016. okt. 4. 14:15
1/2 anonim válasza:
Szerzői jogsértésnek pénzbírság szokott a vége lenni, miután felbecsülik hogy mekkora kárt okozott a lopással.
Nem bátorításként, de tényleg nem tétel egy ilyen jellegű jogsértés és nem is mennek minden kisember után aki ilyet csinál. Több millió embert lehetne perbe fogni ilyen üggyel, de erre nincs kapacitása senkinek hogy komolyan nekiálljon felkutatni, feljelenteni, bizonyítékot keresni, vádat emelni és bíróságra járkálni minden egyes emberrel és minden tört programmal szemben.
2/2 A kérdező kommentje:
Jó, akkor már nem féltem őt annyira mint azelőtt... :DD
2016. okt. 4. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!