Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A skinheadek rasszisták?

A skinheadek rasszisták?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 24. 20:14
 1/10 anonim ***** válasza:
szerintem igen
2010. ápr. 24. 20:20
 2/10 anonim ***** válasza:
Igen!!
2010. ápr. 24. 20:22
 3/10 anonim válasza:
eredetileg nem,de ma már szinte kivétel nélkül igen. bővebben: wikipédia
2010. ápr. 24. 20:47
 4/10 anonim válasza:
74%
Pfff ezigen, wikipedia...sikerült a legnagyobb zsidó oldalt kiválasztanod! Én személy szerint Skinhead vagyok,és higgy nekem,a skinhead-ek rasszisták és nincs több fajtája,egy fajta skinhead létezik! Vannak akik össze-vissza beszélnek,hogy nem rasszisták eredetileg meg stb,nah ezeket az idiótákat nevezik S.H.A.R.P-oknak...A skinehad-ek eredetileg fajvédők és nem hippik...!
2010. jún. 6. 15:23
 5/10 anonim ***** válasza:
A Skinheadek nem rasszisták, azok a boneheadek. Angliából terjedt el az egész, és Magyarországon azért vannak nagyjából csak boneheadek, mert a szocializmusban érkezett el hozzánk ez a stílus, és ekkor az emberek kommunizmus elleni tiltakozása a jobb oldalra sodorta el őket, a Skinheadeket, és azóta ez maradt itt fent, de ez is azért van, mert az emberek nem elég körültekintőek. Mielőtt valaki méltatlankodna, ezt nem a wikipédiáról szedtem.
2010. júl. 2. 13:14
 6/10 anonim válasza:
100%
Bonehead az anyád valaga. SHARP skin, nem skin, hanem kopasz punk! Az igazi skinhead fehér, és rasszista.
2010. júl. 23. 12:23
 7/10 anonim ***** válasza:

itt elolvashatod hogy mért hogyan skinhead!

[link]

2010. júl. 26. 16:03
 8/10 anonim ***** válasza:
Aki írta hogy a wikipedia zsidó, igaza van! Mellesleg meg minden zsidóé már... A tv2 és rtl(igen kisbetűvel írtam) is zsidó, szerinted gyurcsánynak és orbánnak miért a legnagyobb gondja a rasszizmus?! Talán mert vérbeli zsidó és félti a pics*j*t...
2010. nov. 10. 13:59
 9/10 NSBandita válasza:
Eléggé benne vagyok a dolgokban,gondoltam csak írok hozzá...Nem kell wikipédia,az semmire nem jó.Ha nevén nevezzük a gyereket akkor máris megkapjuk a választ.Ha egy kopasz antiszemita rasszista homofób emberre gondolunk akkor a skinhead szó jut eszünkbe.Ha egy kopasz füves hippire akkor meg s.h.a.r.p..Az is érdekelne hogy ha eredetileg a skinheadek nem voltak rasszisták akkor miért arra lett kiegészítve hogy skinhead against racial prejudice vagyis skinheadek a faji megkülönböztetés ellen.Nekem ebből az jött le hogy ők tudatni akarták az emberekkel hogy egy új "skinhead" kultúra ami más.A nevekkel való dobálózás miatt egyértelmű a dolog ha elgondolkozunk rajta.Valamint a bonehead vagy mi a túró kifejezést csak a hippi skin-ek használják
2011. aug. 9. 20:45
 10/10 anonim ***** válasza:

Itt elsőként leszögezem: NEM VAGYOK SKINHEAD,ÉS NEM FELTÉTLENÜL ÉRTEK VELÜK EGYET DE...

Igaz,hogy a skinheadek (az igazi skinheadek) Nagy-Britanniában élnek,de ez kit érdekel,amikor ott a spanyolok itt meg a cigányok "okoznak nekik gondot". És lássuk be...

Mi a baj a roma emberekkel?

Semmi,azon kívül,hogy hazudnak,lopnak,ölnek (lsd:Marian Cosma - azt hiszem ez végképp elcsapta a biztosítékot a magyarországi skinheadeknél - jogosan!). Nemrégiben láttam Marian gyilkosáról egy riportot. ROSSZUL LETTEM!! Azt az embert le kell lőni..Nem nem vagyok rasszista. Csupán egy olyan nő,aki az értékes embereket szereti. A skinheadek rasszisták? Tulajdonképpen azok. Persze,most vitatkozhatunk meg bone-meg minden szar. De a lényegen nem változtat. A mai,XXI. századi skinheadek igenis rasszisták. Jó az,hogy rasszisták? Nekem tök mindegy.. Csak legyen igazság végre Magyarországon.

2011. aug. 11. 01:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!