A skinheadek rasszisták?
itt elolvashatod hogy mért hogyan skinhead!
Itt elsőként leszögezem: NEM VAGYOK SKINHEAD,ÉS NEM FELTÉTLENÜL ÉRTEK VELÜK EGYET DE...
Igaz,hogy a skinheadek (az igazi skinheadek) Nagy-Britanniában élnek,de ez kit érdekel,amikor ott a spanyolok itt meg a cigányok "okoznak nekik gondot". És lássuk be...
Mi a baj a roma emberekkel?
Semmi,azon kívül,hogy hazudnak,lopnak,ölnek (lsd:Marian Cosma - azt hiszem ez végképp elcsapta a biztosítékot a magyarországi skinheadeknél - jogosan!). Nemrégiben láttam Marian gyilkosáról egy riportot. ROSSZUL LETTEM!! Azt az embert le kell lőni..Nem nem vagyok rasszista. Csupán egy olyan nő,aki az értékes embereket szereti. A skinheadek rasszisták? Tulajdonképpen azok. Persze,most vitatkozhatunk meg bone-meg minden szar. De a lényegen nem változtat. A mai,XXI. századi skinheadek igenis rasszisták. Jó az,hogy rasszisták? Nekem tök mindegy.. Csak legyen igazság végre Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!