Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mekkora lehet a végleges...

Mekkora lehet a végleges testmagasságom?

Figyelt kérdés
Anyukám nagyon alacsony (155 centi), apukám sem mondható egy magas embernek, mindössze 175 centi. Én most 155 centi vagyok, kb. egymagas anyuval. Nagyszüleim sem magasak, de a nagynéném nagyon magas. Testalkatra, arcra eléggè rá ütöttem, lehetséges hogy én is olyan magas leszek mint ő? 12 éves vagyok, 7.-es lány.

2016. okt. 2. 11:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezt nem lehet megmondani.

Lehet, hogy fogsz még nőni egy métert,

lehet, hogy örökre ekkora maradsz.

Ezt nem lehetséges megmondani.

2016. okt. 2. 11:37
 2/3 anonim ***** válasza:

Ismerek egy ilyen módszert,mi szerint ha anyukád testmagasságát összeadot apukádéval,elosztod 2-re(és mivel lány vagy) az összegből kivonsz 6-ot,megkapod az átlagos testmagasságodat.Ami jelen esetben 159 cm.De persze ez nem mindig a végleges.Természetesen még nőlni fogsz.A biológia tanárom szerint a sok felüléles gyakorlat és a húzódzkodás nagyban segít a gerinc fejlődésében.155cm 12 évesen tök normális.Az ember teste 25 éves korig fejlődik.El se hiszed mennyit fogsz még nőlni.

Én 15 vagyok és 163cm.Ami normális.Tehát úgy egy 10 cm kell még nőlnöd.

2016. okt. 2. 11:40
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszokat (:
2016. okt. 2. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!