Milyen gázpisztolyokat tudnátok javasolni?
Sziasztok! Önvédelmi célból szeretnék beszerezni egy gázpisztolyt, olyat amit utcán is lehet hordani, szóval a gumilövedékes kiesett sajna.
Annyira nem vagyok jártas, hogy melyik márka és típus megbízható, ebben szeretném kérni a nálam jártasabb használók véleményét. Köszönöm!
A Zoraki fegyvereket ajánlanám, van több méretben, és többfajta tárhellyel is. Itt tudsz nézelődni, nézd meg a videókat is. Elég megbízhatónak mondják. Ha utcán akarod hordani, akkor fegyverviselési engedélyt kell kérned.
Szia!
Az a baj,hogy kéne még tudni pár dolgot. Anyagi ráfordítás,öntöltő vagy revolver?
Én ha ajánlhatom akkor vegyél olyan revolvert,ami gumilövedék kilövésére is alkalmas,de ettől függetlenül gáz-riasztó besorolású,ergo lehet rá viselésit kérni,hordhatod az utcán gázzal töltve,otthon meg ha úgy érzed bele rakhatod a gumit(de azt szigorúan csak riasztó tölténnyel szabad lőni,gázzal nem).
Ha öntöltőt szeretnél,akkor csatlakozok az előttem szóló kollégához,Zorakik elég megbízhatóak. Az egyik legjobb ár/érték arányban a 914. Kicsi,kompakt,viszonylag könnyű,eddigiek alapján nagyon megbízható és belefér 14. De a 906 és a 917 is nagyon megbízható,jó fegyverek. 918-ról nincs tapasztalatom,de azt mondjak nagyon szar.
Viszont ha tényleg tudunk maximált árat és hogy milyen fajtát,akkor többet tudunk segíteni :)
Köszönöm a válaszokat! :)
Zorakit megnéztem, olyan 20-25 ezer között mozognak, ez az árkategória lenne a legjobb nekem, mert ugye tok, engedély, stb. is kellene hozzá még. Ilyen árkategóriában revolver típusút is tudnátok ajánlani? :)
Ami gumi kilövésére is képes,pl zoraki r1 gg,ha esetleg megunnád a gázpatronokat,mint ahogy én is hamar ráuntam.Azt is figyelembe kell venni,hogy a gázpisztolyok szélben használhatatlanok,szembe szélben meg téged is kiüthet.A felesleges lövéshang pedig nem kell taglalnom.Ha ingerlő anyagot kell használni,akkor gázsprayt,lehetőleg olyan amit a rendőrség is használ pl USA ban,ilyen a sabre red,és főleg a fox labs.minimum,KO pfeffer FOG,de a JET is szépen terít, ,,szélállóbb,,.
pl wadie patronok elakadást okoznak sokszor,umarex töltények, vagy vannak,vagy nincsenek.Ezenkívül a hatóanyagok is elavultak már.:
CN ősrégi,nem taglalom
CS habár hamar hat,azt mondják részegekre,drogosokra nem hat.
PV szintetikus kapszaicin,a természetes paprika kivonatoknál OC jóval gyengébb hatású.
CR hatékony lehet,de nincs (még?) csak nehogy szembeszél legyen.
Ez a normális.
10-ből 9-szer a férfi kezdeményezze a szexet. Nem elég tökös, magabiztos, alfa, önbizalommal teli, domináns a férfi hogy mindig ő másszon rá az asszonyra amikor kedve van?
Bocs, de ez az én szememben úgy jelenik meg, mintha nyámnyila, papucs, tutyi-mutyi, visszafogott férfi lennél, aki nem mer kiállni saját magáért és nem meri elvenni azt, amire vágyik.
Jönnek mindig ezzel a hülye egyenlőséggel, meg már szinte egyformasággal, de ez szerintem csak a béna férfiak kifogása. Dugnál vele? Akkor mássz rá. Nagyon bizonytalan férfi lehetsz, ha azon tördeled a kezed, hogy "jaj a feleségem nem mászik rám, most akkor nem kíván?". Hihetetlen nekem szinte
32/F
Köszönöm a válaszokat így már sokkal könnyebb lesz dönteni!
A 6-os válasz szerintem mellé ment :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!