Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Voltál már kísértet?

Voltál már kísértet?

Figyelt kérdés
a humoros megközelítés nem érdekel,thanks
2010. ápr. 24. 11:47
 1/9 anonim ***** válasza:
39%

eddig még nem, hogy őszinte legyek.

hog tudsz feltenni ilyen idióta kérdést????

2010. ápr. 24. 11:54
 2/9 anonim ***** válasza:

Most kíváncsi lennék mire gondolsz... ha komoly kérdésnek szántad.

Ha lettem volna akkor már nem élnék.

2010. ápr. 24. 11:55
 3/9 A kérdező kommentje:
mar csak azert is voltam kiváncsi erre,ki hogyan reagál,mivel ha van reinkarnácio,vagy testek csereje,mindegy hogy hivjuk,kinek mi az elképzelése errol,honnan tudod akkor hogy te még nem voltál?én nem vagyok idiota,azert mert kivancsi vagyok masok véleményére,ne mindig magadbol indulj ki....
2010. ápr. 24. 12:12
 4/9 anonim ***** válasza:
9%

nem téged idiótáztalak le, hanem a kérdésed. szövegértésből 1-es -.-"

egyébként meg ha a reinkarnációról van kérdésed, miért fogalmazol ilyen nevetségesen?

2010. ápr. 24. 12:16
 5/9 A kérdező kommentje:
igen,igazad van ebben hogy magamra vettem,de azert nem kell tulzottan kritikussa valnod neked sem,nem azert vagyok itt hogy teged bosszantsalak,és nem is megyek ebbe tovabb bele,mivel nem ez a cel,kifejtem hogy erthetöbb legyen,de a kerdes számomra egyértelmu,még kifejezésében is.Ha egy gyerek feltesz neked (barkinek )egy kérdést,pl Ki hogy született?el mondjuk nagyjabol tudasunkhoz illöen,a hugom ennél tovabb ment,öt az érdekelte Isten hogyan született?és az hogy egy gyereknek milyen választ adunk,szerintem befoljasolja a tudatossági szintjét.Ha van valoban életek közötti idöszak,akkor mi amnéziában vagyunk,de attól még mindennek meg van a miértje,max még senki sem jött rá egyenlöre,nem az elsö ilyen dolog lenne velünk,azért valljuk be.
2010. ápr. 24. 12:36
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha a testen kívüli élmény annak számít, akkor voltam. Már volt ilyen esetem, és akkor a "szellemem" elhagyta a testem... Onnan tudom, hogy valóságos volt és nem álom, hogy amikor elhagytam a testem, a szellemem látta a tévét, de a fekvő testemet is, és amikor visszakerült a testembe, ugyan az ment a tévében...

Amikor elhagyta a testem, az az érzés hihetetlen...

2010. ápr. 24. 12:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Én birsalmakompót voltam előző életemben. Emlékszem is, hogy sokat hesszelt egy néni majd egyik napról a másikra erős hiányérzet mellett felfalt. rettenet volt. még az utolsó pillanatban amikor épp kenyérre kent a dagadt ki uzsidoboz unokájának, akkor láttam, hogy az üvegemet kimossa és a protkóját beleteszi. Elég szörnyű testen kívüli élmény volt.
2010. ápr. 24. 18:21
 8/9 anonim ***** válasza:
én hiszek a reinkarnációban, szóval biztos hogy voltam, de nem emlékszem rá. erre senki nem emlékszik.
2010. ápr. 25. 10:27
 9/9 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat,nem varok tobbet
2010. ápr. 25. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!