Tényleg jön Justin Bieber a Bravo Otto-ra? és ha igen: ezt hol hallottad?
Mit szerettek ezen a gyereken?
Ez egy fejlettségileg elmaradott kisgyerek,egy 16 évesnek nem így kellene kinéznie,a 12 évesek lekörzik magasságra és biológia értelemben is,nem is úgy viselkedik mint egy nagy kamasz,már mutálnia kellene és a felnőttekre hasonlítania külsőre,hangra nem kisiskolásokra.
oké bocsi nem akartalak bántani és leszólni az izlésedet se,valószinűleg még kis tini vagy.
Csak tényleg az szokott idegesíteni amikor ilyen kisfiúkat pasinka akarnak belállítani,mert tényleg nagyon le van maradva a fejlődésben,szóval inkább kisfiúnak látszik.Igen a mosolya helyes,de egy kisfiút lát és hall az ember ha nézi és a gesztusai és a minikája is inkább kisgyerekes.De szerintem ezt te is látod.Szerintem sokakat ez zavar.
Azért remélem jön,de csak miattad.
Remélem nem sértettelek meg,az én időmben meg sokan ilyen Kozsókért voltak oda képzeld,hát majd kiakadtam akkoriban,mert nem viselkedett férfiassan stb.
hátén is észrevettem de kezd mutálni a hangja ugyh már sztem kezd "férfiasabbodni" :D amugy köszi remélem énis jön de inkább a Cometre jöjjön.(:
kozsóó.XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!