Ez miért van? Hogy tegyem helyre egyedül?
2 hónapja kezdődött az,hogy volt egy nagyobb problémám és megvágtam magam...ez meg nyugtatott..kb. 1 hónapon keresztül volt ez..de 1 hónapja ez sem segít,minden áldott nap sírok..senkim nincs..de tenyleg..Nincs jó családom..Minden nap kiabálnak velem,fenyegetnek stb..Barátaim nincsenek..Utálok élni.Senkiben nem bízok,és senkivel nem beszélek a problémáimról. Fáradékony vagyok(eddig olyan 1-2óráig fent voltam de jó 1hónapja már 20-kor alszok),nem tudok semmire gondolni a problémáimon kivűl,nincs étvágyam,utálom magam,a halálomon gondolkodom..stb..valaki tud segíteni?
15/L
Mi az a nagy probléma, amiért szerinted meg kell halni?
Mondjuk ebben a korban hatalmas az ember önsajnálata. ( nálam szerencsétlenebb nem volt a föld kerekén, amikor ilyen idős voltam, na persze azóta sem!)
Ez a nagy probléma az volt,hogy barátnőm meghalt...AZ EGYETLEN BARÁTNŐM!!!
Azelőtt másfél héttel a mamám..a szüleim elváltak.
Anyám szó szerint idegbeteg,senkire nem számíthatok...senki nem kerdezi meg,hogy hogy vagyok,vagy éppen azt,hogy a napom hogy telt stb.
Itt nincs az,hogy leülnek velem beszélgetni vagy valami.
Kérdezni se merek anyáméktól se senkitől semmit mert lehülyéznek,haszontalalannak és egy senkinek tartanak.
Én kikészülők.
Nem bírok itt és így élni.
Szeretnék még élni,csak egyszerűen a fájdalmaimtol nem tudok megszabadúlni,csak mindenki rá tesz egy lapáttal.
Nem tudom ki mit gondol az öngyilkosságról,lehet gyávának tartanának de igazából nem érdekel..szeretnék megszabadúlni ezektől a fájdalmaktól.
Csak arra vágyom,hogy beszélgessenek velem,segítsenek túl lépni ezeken a dolgokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!