Mit írjak a fogalmazásomba? (többi lent)
Figyelt kérdés
Holnapra kell írnom egy fogalmazást "Jó itt lenni!" címmel az lenne a lényeg hogy hol érzem magam biztonságban és hol érzem biztonságban a jövőomet szlovákián élő magyarként. Nem tudom mit írhatnék.2016. szept. 25. 12:24
1/6 anonim válasza:
Írd le azt, hogy ringyi-rongyi vagy, és egy sztrip..
Komolyan? A gyakori kérdésekre írod ki a házid?!
Ennyire nem lehetsz idióta, hogy mi döntsük el, hogy Te hol érzed magad biztonságban!
Gondold át az életed, és vesd papírra az ötleteid.
2/6 A kérdező kommentje:
nem konkrétan magamról kell írni hanem a magyar emberekről akik szlovákiában élnek és szerintem ha ennyire okos vagy valami ötletet adhattál volna nem másokat kritizálniszerintem inkább ha ennyi időd van akkor a saját életedet gondold át és ne másokéval foglalkozz. Ha még mindig ennyi szabadidőd marad akkor ne mások kioktatásával foglald el magad. A gyakorikérdések.hu azért van, hogy mindenki azt kérdezzen amit akar.
2016. szept. 25. 13:12
3/6 anonim válasza:
De nem arra lett kitaláva, hogy mások írják meg a te házid. Hanem, hogy kérdezz..
És a vesszők nem bántanak.
4/6 A kérdező kommentje:
én azt kértem, hogy valaki egy egész fogalmazást írjon nekem? NEM Azt szerettem volna ha valaki tippeket ad, hogy mit lehetne írni vagy ő mit írna, de ha te ilyen idióta vagy aki ezt nem tudja felfogni, sajnálom
2016. szept. 25. 15:55
5/6 anonim válasza:
Szia Reg! :D Én is most csinálom... :/
6/6 anonim válasza:
Írd le, és kész. Minek kell ötlet?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!