Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy lehetnék kicsit "nagyszáj...

Hogy lehetnék kicsit "nagyszájúbb"?

Figyelt kérdés

Ha társaságban vagyok, akkor alig beszélek. Mindig félek, hogy olyat mondok, ami ciki. Persze, ha kérdeznek, akkor válaszolok. Hogy lehetnék jobb beszélgetőpartner?

15/l

2010. ápr. 23. 21:58
 1/3 anonim válasza:
Probálj nyitottabb lenni.. viszonylag kicsit én is visszahuzodó vagyok.. de probálok nyitni az emberek felé.. és a hatása megis lett... hidd el.. ne akarj nagyszájúbb lenni mert lehet hogy az még visszaütne.. probálj hozzászolni az emberekhez és beszélgess velük.. hidd el menni fog..
2010. ápr. 23. 22:06
 2/3 anonim ***** válasza:

régen én is elég gátlásos voltam, nekem az segített h elhatároztam magamba h sz*rok mindenkire és nem érdekel más véleménye h ki mit gondol rólam, azóta sokkal jobban kitudok bontakozni...

18f

2010. ápr. 23. 22:08
 3/3 anonim válasza:

elsö vagyok..

Az nem biztos hogy jó hogy szarik mindenkire meg a véleményükre.. de az is egy megoldás...

18/L

2010. ápr. 25. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!