Ki mit csinál, ha unatkozik?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 23. 21:38
2/12 anonim válasza:
Nézem a gyik-ot
Tanulok szintetizátoron
tanulok
tévézek
3/12 A kérdező kommentje:
Nagyon uncsi ez a péntek este... Beteg vagyok, így nem mentem sehova, különben nem jellemző rám, hogy pont péntek este unatkoznék. Nincs semmi jó film a tv-ben, barátnők/barátok mind buliznak valahol. Így hát ezt a hülye oldalt bámulom és nevetek a sok buta emberen. :-)
2010. ápr. 23. 21:44
4/12 A kérdező kommentje:
Utolsó: Tanulok? Még péntek este is? Durva... :-)
2010. ápr. 23. 21:44
5/12 anonim válasza:
Mostan szintin tanultam
majd hétvégén nézem át az iskolai anyagot
6/12 anonim válasza:
Behozom a kutyákat a házba és játszok velük. Utána már nem unatkozok, mert fel kell takarítanom a homokot és a szőrt.
7/12 anonim válasza:
szerintem nézz filmet! dvd-n
én is uncsizok, majd nemsokára beülök egy kád vízbe,és ott fogok ázni,aztán meg irány az ágy!:D de gondolom,te még nem vagy álmos
9/12 A kérdező kommentje:
Nálam a fürdés már megvolt. :-) Nincs most semmilyen jó dvd-m amit megnézhetnék, mindet láttam már vagy 10-szer ami itthon van. Ja, és a kutyusom is alszik már. :-D
2010. ápr. 23. 22:04
10/12 anonim válasza:
Szeretsz olvasni? Az is jó elfoglaltság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!