Farkas vezetéknévhez lány név?!
24hetes vagyok és kislányunk lesz.
Nekem és a páromnak is más- más nevek tetszenek. Már leültünk nem egyszer hogy kiválásszuk a tökéletes nevet, de eddig semmi.
Nekem a hagyományosabb nevek tetszenek de mégse minden második gyereknek legyen az a neve. (Pl.: Adrienn, Fanni, Vivien, Andrea, Tímea, Zita, Regina) De a párom hallani nem akar róluk neki a különleges nevek jönnek be pl a kedvence az Adelina (vagy még: Mirabella, Elina, Amira stb.)
Gondolkoztunk két néven is de azon se jutottunk dűlőre.
Nektek van vmi név ötletek ami esetleg mind a kettőnknek tetszene?!
Előre is köszönöm!
Farkas vezetéknévhez mássalhangzóval kezdődő nevet választanék, hogy ne folyjon össze. F betűset semmiképp nem erőltetném, mivel az F hang túl karakteres ahhoz, hogy ennyi legyen belőle. Így kapásból kiesett egy csomó a felsoroltak közül.
Nem mennek hozzá a túl külföldies nevek sem. Valamint a 2 szótagosnál hosszabb nevekkel jobban hangzik szerintem.
Szerintem jól hangzana:
Farkas Noémi
Farkas Natália
Farkas Bianka
Farkas Tímea
Farkas Borbála
Farkas Veronika
Farkas Diána
Farkas Lívia
Farkas Lilla
Farkas Adél
A ti neveitek közül tetszik még a Tímea,Zita, de még az Amira is.
A Farkas vezetéknév mellé mindenképp valami lágyabb hangzású nevet választanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!