Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ingatlanközvetítő cég, ami...

Ingatlanközvetítő cég, ami nem is létezik?

Figyelt kérdés

Szóval a történet: Van ugye az aranyvessző bt. ami egy ingatlanközvetítő cég. (már az feltűnt, hogy egy lakás előszobája van berendezve, mint iroda. Mindegy, gondoltam jólvan az...)

Sürgősen albérletváltás van nálam, és az express.hu - n lévő hirdetések közül válogattam, és 10 ből 8 hirdetést ez a cég rakott fel. Felhívtam őket, és mondták, hogy 6000 forintért egy hónapig adnak ki címeket nekem, hogyha találok hirdetést az oldalon, felhívom őket és megadják a tulaj adatait. kicsi lakás kellett nekem, ilyen garzon szerűség max. 20000+rezsiért. Volt 2 ilyen hirdetés amit ott helyben le is írtak nekem. Az a problémám, hogy felhívtam az egyiket (a másik fel se vette) és kiderült, hogy nem garzon (legénylakás) hanem egy 20négyzetméteres SZÜKSÉGLAKÁS, ahol a szomszéddal egy wcre jársz....

Gondolom a reklám miatt beraknak olyan hirdetéseket is ami nem valós (ennek köszönhető a szlogenük: Legolcsóbb albérletek... vagy valami ilyesmi) és a cégről a neten semmi adat nincs... nincs bejegyezve a cégbíróságon sem.

A fő kérdésem az lenne, hogy ha a hónap letelte után sincs eredmény, mert nem valós adatokat közöltek, akkor követelhetem vissza a pénzemet?

2010. ápr. 23. 17:15
 1/2 A kérdező kommentje:
Ingatlanközvetítő, bocsi, csak eszek közbe :D
2010. ápr. 23. 17:16
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát a pénzt elbuktad, az tuti. Nem is kérhetnének címkiadásért pénzt. Rengeteg ilyen kamuiroda van. Többet ne is foglalkozz olyan irodával, ahol pénzt kérnek tőled! A megbízónak kellene a jutalékukat fizetnie, nem neked. Semmi szolgáltatást nem kaptál, jól átvertek. Egy ügynökkel kellett volna megnézned a lakást.
2010. ápr. 23. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!