Ingatlanközvetítő cég, ami nem is létezik?
Szóval a történet: Van ugye az aranyvessző bt. ami egy ingatlanközvetítő cég. (már az feltűnt, hogy egy lakás előszobája van berendezve, mint iroda. Mindegy, gondoltam jólvan az...)
Sürgősen albérletváltás van nálam, és az express.hu - n lévő hirdetések közül válogattam, és 10 ből 8 hirdetést ez a cég rakott fel. Felhívtam őket, és mondták, hogy 6000 forintért egy hónapig adnak ki címeket nekem, hogyha találok hirdetést az oldalon, felhívom őket és megadják a tulaj adatait. kicsi lakás kellett nekem, ilyen garzon szerűség max. 20000+rezsiért. Volt 2 ilyen hirdetés amit ott helyben le is írtak nekem. Az a problémám, hogy felhívtam az egyiket (a másik fel se vette) és kiderült, hogy nem garzon (legénylakás) hanem egy 20négyzetméteres SZÜKSÉGLAKÁS, ahol a szomszéddal egy wcre jársz....
Gondolom a reklám miatt beraknak olyan hirdetéseket is ami nem valós (ennek köszönhető a szlogenük: Legolcsóbb albérletek... vagy valami ilyesmi) és a cégről a neten semmi adat nincs... nincs bejegyezve a cégbíróságon sem.
A fő kérdésem az lenne, hogy ha a hónap letelte után sincs eredmény, mert nem valós adatokat közöltek, akkor követelhetem vissza a pénzemet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!