Megváltozik a posta díjszabása 2016. október körül?
#1-es hozzászóló, látom, nem mered nyilvánosan ideírni a mocskolódásodat, ezért privát üzenetben nyomod. Felesleges, mivel letiltottam a tőled érkező szemetet.
Igazán sajnálom a családodat.
Ezt még nem láttam, köszi, ez is hasznos.:)
Ne azzal foglakozzatok hogy mit rebesgetnek, hanem azzal, hogy mi áll a posta ÁSZF-ben.
Október 1 van?
Igen.
Hol van a változtatás?
Sehol.
Mi a jelenlegi szabály?
Ez: A levél,legkisebb mérete: 90x140 mm;
legnagyobb mérete: hosszúságban, szélességben és vastagságban együttvéve 900 mm, de a leghosszabb mérete 600 mm-nél nem lehet nagyobb... A méretei miatt levélszekrény útján nem kézbesíthető (maximális méret
324x229x24 mm) belföldi viszonylatú – válaszküldeménynek nem minősülő – küldeményt a Posta a kézbesítés helyére (címhely, postafiók) való tekintet nélkül kizárólag könyvelt küldeményként veszi fel.
Igen, áremelésről van szó, idétlen köntörfalazással.
Személy szerint azt nem értem, hogy hogyan emelhetik fel ennyire az áraikat, amikor annyi futárszolgálat van már - azt gondolná az ember, hogy emiatt inkább az volna optimális, ha csökkentenék az áraikat...
Mindenesetre mi korábban napi szinten használtuk a postai szolgáltatásokat, de így már nem fogjuk - és szerintem sokan mások sem.
"azt nem értem, hogy hogyan emelhetik fel ennyire az áraikat, amikor annyi futárszolgálat van már"
Éppen ez az oka.
Elviszi az csomagos ügyfeleket, a hiányzó bevételt meg pótolni kell valahogy.
Én amióta futárral szállíttatok, havi szinten 20-30 ezret veszítettek csak rajtam. Azért ez nem mindegy.
És nem én vagyok az egyetlen aki átállt.
A sok kínai ingyen postán meg megint nincs haszon.
A webáruházak se nagyon járnak a postára.
Szóval lesz még áremelés.
Kedves Kérdező!
A téma még mindig aktuális. Mivel januártól vagy februártól szeretnék bevezetni azt, amit októberben nem tettek meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!