Hogyan keressek pénzt telefonra (többi lent)?
Betört az elöző telefonom képernyője(a márkája névtelen,kínai volt),az egyik barátnőm véletlenül elejtette,de anyuméknak aztmondtam én voltam mert nem akartam vele kifizetetni mert hát van szegénynek elég baja...és hát anyájék aztmondták,h nem vesznek nekem telefont,hanem ,majd ha lesz pénzem akkor vegyek magamnak. szóval én viszont szeretnék magamnak telefont mert nagy szükségem van rá. és hát ha már egyszer veszek akkor jó fajtát szeretnék,aminek jó a kamerája,stb..
Az álomtelefonom egy iphone5s lenne.(sok oka van amiért ez de most nem írom le)
Csakhát mivel elég drága ezért valahogy pénzt kéne keresnem,csak nemtudom,hogy ilyen fiatalon hogyan. 15/L
15 évesen ezt a kérdést fel kell tenned?
És még a lányok éretebbek... Ahha....
Na szóval lesz@rom hogy milyen telefont akarsz venni. Ha szüleid nem veszik meg akkor elmész dolgozni. Nagy dolog nem? És nyugodj meg egy kislánynak nem fognak fizikai munkát a kezébe tolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!