Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek a világkereskedelm...

Szerintetek a világkereskedelmi központ 7-es épülete miért omlott össze? Abba nem ment bele repülő.

2016. szept. 17. 21:51
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
37%
52%, te most tényleg törölteted a normális és hozzád képest meg pláne kultúrált hangnemű kommenteket innen????? Ha ennyire nem bírod a véleményt mit keresel egy ilyen kérdezős oldalon vajon?
2016. szept. 19. 14:16
 32/35 anonim ***** válasza:
40%

Hiába, küldetéstudata van. Meg kell védeni a világot a konteós idiótáktól!

Én még várom a Pentagonos képeket tőle.

Ja, és állításával ellentétben beleolvastam a Rationalwiki-s cikkbe. Annyi, de annyi bizonyíték lehetne a kezükben, fotók, videók tömkelege, amin feketén-fehéren látszik, hogy mi történt valójában... ehelyett csak hivatkoznak, sokszor kormányzati ügynökségekre és hivatalokra, amelyek nyilván teljesen pártatlanok. És a stílus... ott is lekicsinylő, gúnyos, amire végképp nem értem, miért van szüksége annak, aki igazat állít.

Én nem állítom, hogy igazat mondok, de azt igen, hogy körültekintéssel jártam el, nyilván mindent nem tudhatok, de ismerem a főbb elméleteket, és a hivatalos verzió állításait is. Ezeket alaposan összevetettem, és valószínűsítek belőle. Nem azt állítom, hogy 0%, hogy a Pentagonba American Airlines Boeing 757 csapódott bele, de megítélésem - tehát az általam látott felvételek, bizonyítékok alapján - nem több 10%-nál a valószínűsége. Nyilván ezen egy videó, amin feketén-fehéren látszik ez, változtatna ezen. Ilyen nincs, annak ellenére, hogy az FBI birtokában van egy sor biztonsági kamera felvétel. Egyiken sem látszik semmi? Ha igen, akkor miért nem mutatják meg a nagyközönségnek? Na az volna cáfolat, nem ezek az erőlködős rationalwiki-s, gunyoros hangvételű írások (és hasonló jellegű videók).

2016. szept. 19. 14:23
 33/35 anonim ***** válasza:
40%

Az biztos, hogy küldetéstudata van, de gerince azért lehetne. Mi is töröltethetnénk a holdkóros idiótázós hsz-eit.

Az általa hivatkozott konteó cáfoló oldalak valami végtelenül felszínesen kapirgálják a témát és a hivatkozásaik éppen azokra a legyártott hazugságokra mutatnak amik egyenes következménye a kételkedés.

2016. szept. 19. 14:30
 34/35 anonim ***** válasza:
66%

Nagyon sok a kormányzati portálra hivatkozás. Azaz saját állításaikat saját forrásaikkal támasztják alá.

Egyébként ehhez hasonló "cáfolatokat" is lehet olvasni (ez esetben arról, hogy állítások szerint Larry Silverstein a támadás napján nem tartózkodott az épületben):

"Rebuttal: It is very likely he was indeed simply going to a dermatologist appointment. Out of the thousands of people who worked at the site during the day, many dozens at any one time would have been on holiday, off sick or simply slacking on September 11th..."

"Cáfolat: Nagyon valószínű, hogy tényleg csak egy bőrgyógyászati vizsgálatra ment. Az ott dolgozó emberek ezrei közül nyilván tucatnyian voltak éppen szabadságon, betegek, vagy csak éppen lógtak szeptember 11-én..."

2016. szept. 19. 14:55
 35/35 anonim ***** válasza:
56%

Jó példa, és tényleg a mi 52%-osunk is pontosan ilyen színvonalú cáfolatokkal érvel már ha érvel egyáltalán bármivel.

Egyébként bárki, bármilyen szerveződés áll emögött Silverstein az biztos pont, ő mindenről a világon tudott és igen hát nem pontosan azon a bizonyos napon kellett a bőrét megnézetni, nagyobb mázlista nem is lehetne. Mint ahogy Rudy Giuliani is valamilyen titokzatos megérzésre hallgatva nem a WTC7-ben berendezett "Office of Emergency Management"-ben húzta meg magát, pont akkor ő is más helyet választott.

2016. szept. 19. 16:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!