Létezik igaz barátság neten keresztül?
Figyelt kérdés
régebben totál netfüggő vtam, igaz barátaim csak netem vtak. a legjobb bnőmet is csak msnen keresztül ismerem, de olyan szinten, h egyik ember se ismeri ennyire a másikat. szó ami szó, nem találkoztunk még, sőt képem sincs róla. de NEM hazudik. érzem. ezt érezni lehet..és nagyon szeretem2008. okt. 2. 13:11
2/9 anonim válasza:
ez a virtuális barátság!persze hogy őszinte,mert tudja hogy sosem tudnád elárulni a titkait mert azt sem tudod valójában ki ő.szerintem azért egy hús-vér barát jobb.
3/9 anonim válasza:
SŐT! A neten sokkal könnyebb barátokat találni, sokkal jobban ki tudod magad fejezni, mint élőben. :D
4/9 anonim válasza:
Ezeket hívják netes barátságnak.Nekem is sok barátom van a netről,akiket több éve ismerek,de a legtöbbet már személyesen is megismertem.Azért az úgy mégis kicsit másabb,személyesebb.Barátság létezhet neten keresztül is persze,de azért idővel személyesen is jó megismerni a másikat.Úgy mégjobban el tud mélyülni ez az egész és sokkal személyesebb is.
5/9 anonim válasza:
Persze hogy létezik. Nekem is van ilyen netes legjobb barátnőm. Mi azért lettünk ilyen jóban, mert nagyon sok hasonlóság van közöttünk. Mindketten fiatalon lettünk terhesek (19 évesen), egyedül maradtunk a babánkkal, mind ketten egy nagyon bulizós életből csöppentünk az anyaságba, szóval rengeteg közös témánk és megbeszélni valónk van. Szinte egész nap beszélgetünk msn-en, vagyis be vagyunk jelentkezve és ha épp történik valami érdekes, akkor azt gyorsan megírjuk egymyásnak. Mi amúgy egyszer találkoztunk is, nyáron csaptunk egy kis mókát és nem csalódtam egyáltalán.
6/9 anonim válasza:
nekem is van/volt ilyen...de úgy érzem, hogy pótcselekvés...mert amikor meg igazán kéne egy barát jelenléte, akkor egyedül vagyok
7/9 anonim válasza:
Én is neten keresztül ismertem meg a legjobb bnőmet, nem rossz az ^.~ Igaz, 3 év alatt csak egyszer találkoztunk, de most az őszi szünetben itt alszik nálunk^^ Tehát létezik, meg jó dolog az, tényleg.
8/9 anonim válasza:
Létezik! :)
Kb 3 éve "ismerkedtünk" meg, és a mai napig a legjobb barátom! Soha nem találkoztunk, képünk ugyan van egymásról.
Soha ilyen barátom nem volt az "élők" között!!!
Ja, és hogy tovább csavarjam a dolgot, Ő fiú én pedig lány vagyok!!!! :)
Anett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!