Számzárat hogyan tudnám kinyitni?
Nem tudom, mi történt vele, egyik napról a másikra nem lehetett kinyitni.
Vagy valaki szórakozásból elállította (erre is van esély, mert volt olyan helyen a táska sajnos) vagy egyszerűen beragadt a zár? De ez utóbbit nem hinném annyira, mert mégis egy márkás, nem elhasznált táska.
Néztem a Youtube-s vidókat erről, de az ott mutatott tippek nem jöttek be nekem minimálisan se.
Már szét is kaptam kicsit a zárat fedő fémet, és nem tudom ez mit jelent, de az alatta levő fémreteszt egyik irányba se lehet elmozdítani 0,1 mm-t se.
Viszont nagyon kéne, mert minden létező papírom, fontos dolgom benne van, és nem akarnám szétvágni a táskát :(
köszi előre is ha van vkinek ötlete.
Lakatos.
Amúgy a fontos papírokkal tömött táskát miért hagytad nyilvános helyen őrizetlenül, nyitva?
nos, flex lett belőle. ha hiszitek ha nem, van egy vagon video a youtuben is tudom, csak éppen egyik se jött be, pedig többen szenvedtünk vele.
úgyhogy levágva, ez a lényeg, hogy arák egye meg ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!