Hogy lehet befolyásolni az álmokat?
ez tévedés. magát az álmot nem tudod irányítani, hiszen mikor álmodsz nem ébrenléti állapotban vagy.
az emlékezéshez segít az, ha lefekvés előtt koncentrálsz arra és mondogatod, hogy EMLÉKEZNI FOGOK AZ ÁLMOMRA,...
és mikor álmodtál, és felkelsz, rögtön írd le az ágyad mellé kikészített papírra, hogy mit álmodtál, minél részletesebben, mert mikor felkelsz reggel, már valószínű nem fogsz rá teljes részletében emlékezni, vagy egyáltalán sehogy sem fogsz rá emlékezni.
Lehet befolyásolni az álmokat, itt találsz leírást:
első válaszoló egy nagy barom ( már bocsánat a kijelentésért ) :D
akkor én nyilván mesebeli lény vagyok h ilyenre képes vagyok XD
többi válaszoló: még nem olvastam XDD
másodiknak: köszi de nem sokat segített :S
harmadiknak: ugyanaz mint elsőnek csak a "barom" nélkül
szia
lehget hogy kicsit későn írok. de elméletileg van rá mód. csak kell valami ami felhozza a tudatod, de még nem esel ki az álomból. csak anyira kell ébernek lenned hogy tudd hogy álmodsz. pl csinálj valóságtesztet napi 10-szer pl. szétnézel és memorizálod a környezeted vagy hogy milyen ruha van rajtad és ezek előjöhetnek álmodban. ezt én is olvastam szoval ha bárki rákeres talál róla info-t wikipédián is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!