Melyik a világ legutálatosabb cége?
Ha országosan kérdeznéd akkor a magyar hulladékszállító cégek. Például Németországban ingyenes a szemétszállítás, aminek következtében senki sem viszi a szemetét a természetbe. Minek tenné, hisz ingyen elviszik a háza elől. Míg idehaza alapdíja van ami még nem tartlamaz semmiféle ellenszolgáltatást csak élősködést, és az ürített kukákért is fizetsz. Ami arra ösztönzi a polgárokat hogy illegális lerakóba döntsék le szemetüket mindenhol a természetben. Vagyis a havi szemétdíj rendeltetése az hogy rossz csöves tévék, törött vécécsészék, autógumik és fejre állított háromlábú fotelok legyenek az érintetlen természetben minden felé.
Tisztelt vezetők! Nehogy lemásoljuk ám a német példát, hanem még emeljünk is a szemétdíjon, mert még láttam olyan helyet az országban ahol nem volt túl sok szemét az erdőben, ahol még 10 cm magasságban sem állt az erdő talaján.
Bocs ha netán nem pont a kérdésedre válaszoltam de ekkora "szemétség" ide kívánkozott.
"Például Németországban ingyenes a szemétszállítás"
ò, akkor nem tudom mire fizetek evi 230 eurot.
Sajat tulajdonu hazamban lakom.
En meg soha nem hallottam arrol hogy akarhol is ingyenes lenne a szemetszallitas Nemetorszagban.
Nem tudom, nekem a fenti eves dij van 80 literes kukara heti uritessel. Jar hozza egy kulon bio es egy papirkuka is, azt kethetente uritik.
Lehet hogy azt ertette felre valaki hogy ezek a plusz kukak nem jelentenek pluszkoltseget, kvazi ingyenesek, de nyilvan benne vannak az eves dijban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!