Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért csíp a makkom vége?

Miért csíp a makkom vége?

Figyelt kérdés
amikor elmentem pisilni akkor akkor kezdődött először csak egy picit csípett gondoltam majd elmúl de nem egyre jobban csípet már szinte éget is mitől van?
2016. szept. 10. 14:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
6. válaszolo vagyok. Ha normális szülökkel áldott meg a sors akkor azt is megèrtik,hogy meleg vagy,egyszer ùgy is kiderül,ha most mondod el vagy mutatod meg ( nem èrtem amùgy mièrt derülne ki ha meglát pucèran... Ki van festve a körmöd vagy mi?) akkor legalább most megtudtják ,ès mire felnött leszel már teljesen megszokják a helyzetet.
2016. szept. 11. 14:51
 12/13 anonim ***** válasza:
De persze te tudod, ha nem mondod el,akkor nem ez van, akkor meg ne várd el senkitöl,hogy segìtsen.
2016. szept. 11. 14:54
 13/13 Bok Globule ***** válasza:
Komolyan veszitek ezt az embert? 13 éves, fáj a makkja és fél az apja előtt levetkőzni, mert lebukna, hogy meleg. Van ennek értelme?
2016. szept. 11. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!