Ismeri valaki Dead by Daylight-ál magyarul a képességeket?
Figyelt kérdés
Vagy tudtok olyan oldalt ahol magyarul vannak a képességek? 22-es szintű vagyok már ismerem nagyjából a képességek jelentéseit csak mindig jön egy újabb,újabb egyre hosszabb szöveggel és nem értem.. Köszi a segítséget előre is.#számítógépes játék #horror #online #multiplayer #menekülés #gyilkos #túlélő #Dead by Daylight #magyarul képességek
2016. szept. 10. 14:08
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
Facebookon egy csoportba mindig felteszik az új dolgokat magyarul. Dead by daylight hungary. Ha kérdésed is van biztos, hogy valaki válaszol.
3/3 A kérdező kommentje:
Igen így két év távlatából el kezdődött végre a fordítás a játéknak. De jobb később mint soha. :D 1-es válaszoló téged ismerlek tudom nagyon szép munkát végeztél. Köszi érte. :)
2018. febr. 13. 10:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!