Budapestre erdemes koltozni? Ilyen fiatalon?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, sokat gondolkodom azon hogy sulit kellene valtanom mert egyszeruen utalom az rmbereket itt es ok sem szeretnek engem , folyamatosan rombolodik az onbizalmam, nagyon jo gimi viszont es eros is, de nem szeretem, masik suliba meg gyorbe nagyon nem lenne erdemes mennem, arra gondoltam felkoltoznek pestre uj dolgok, valtozas, de anyum szerintem nem menne ebbe bele, szerintetek erdemes lenne igy atmenni ? Vagy mostmar jarjam vegig ezt a gimit?2016. szept. 10. 08:50
1/5 anonim válasza:
Én laktam Miskolcon, Budapesten, Kanadában Torontoban, Németországban Bayroot-ban, Franciaországban és ismét Miskolcon. Nem a hely a lényeg, hacsak a céljaid nincsenek túl messze tőle.
Sz@rd le hogy mi van a többiekkel, tanulj. Azt akkor is tudod művelni ha nem szeret senki.
A megszerzett tudás a tiéd, sokat ér ha jól használod.
Én sokat tanultam, így a szakmámban keresetté váltam sokat járok külföldre.
Mára már nem az a legnagyobb gondom hogy marad-e pénzem a következő hónap végére, hanem hogy pl most még jó idő van és hová menjek el a családdal hétvégén.
2/5 Bok Globule válasza:
Járd végig a gimnáziumot, választhatsz másikat, de azt meg fogod bánni, ha most hülyeséget csinálsz. Abba meg ideje beletörődnöd, hogy a világon emberek között kell élned és te is ember vagy! Ne azokkal törődj akiket nem kedvelsz vagy nem szimpatikusabb, barátkozz meg a gondolattal, hogy muszáj társakat találnod különben egyre szarabb lesz és nem csak a gimnáziumot fogod nehezebben elviselni, hanem az egész életet.
3/5 A kérdező kommentje:
De ha utálnak az emberek akkor megis mi ertelme ennek
2016. szept. 10. 21:23
5/5 anonim válasza:
16 évesen mindenhol utálni fogod az embereket, s ha úgy viselkedsz, ők is mindenhol utálni fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!