Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Jó ha az e-cigimbe csak dimán...

Adam0414 kérdése:

Jó ha az e-cigimbe csak dimán glicerint töltök?

Figyelt kérdés
Nem fontos az íz csak az hogy jó füstöt adjon. De hogyha tudnátok olyan összetevőt mondani ami ízt us ad neki akkor azt szívesen várom. A glicerin az gyógyszertárba vásárolt folyékony glicerin lenne. Előre is köszi mindent!!
2016. szept. 5. 20:29
 1/5 anonim ***** válasza:
B*zd ki a kukába az e-cigit, szívj rendeset. Attól hamarabb döglesz meg de garabtáltan NAGGYON menő ;)
2016. szept. 5. 20:37
 2/5 A kérdező kommentje:
De én nem menő akarok lenni hanem csak szeretem a nagy füstöt.és ha jó csak simán a glicerin akkor nem veszek bele liquidet!
2016. szept. 5. 22:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Tegyél hozzá legalább 4-5% desztillált vizet (ne csapvizet, mert azzal kinyírod a fűtőszálad, és ne is ioncserélt vizet!), különben valószínűleg túl sűrű lesz a tiszta glycerin, és nem fogja felszívni a vattád.
2016. szept. 6. 13:17
 4/5 A kérdező kommentje:
Akkor az baj hogyha az e-cigi felső részét, amibe a liquidet töltöm, meg meg ami ott helyezkedik el kimostam vízzel?
2016. szept. 6. 15:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom, milyen készüléked van.

Ha a patront mostad ki úgy, hogy előtte kivetted a porlasztót, az nem baj.

Ha a porlasztóval együtt mostad ki a patront, akkor lehet, hogy kinyírtad a porlasztód.

2016. szept. 6. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!